Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mandelmanns om sommarpratet: "Som att baka en marsipantårta"

27 jun, 2018, 11:00 
Annie-Li Eriksson
I dag klockan 13.00 sommarpratar Marie och Gustav Mandelmann. De kommer att berätta om hur de fann varandra och hur de snubblade över sin älskade gård Djupadal.
Annons

I årets Sommar i P1 kommer vi att få lyssna på Marie, 54, och Gustav, 53, Mandelmann som driver den ekologiska gården Djupadal på Österlen. Svensk Damtidning har träffat lantbruksduon som är precis lika glada och spralliga i verkligheten som de är i tv-rutan.

Hur känns det att vara med i sommarpratarna?

– Fantastiskt roligt! Det är ett helt nytt sammanhang så det känns spännande att ge sig in i en ny kreativ process, berättar Marie.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Och göra radio är kul, flikar Gustav in och fortsätter:

– Vi satt bredvid varandra på varsin stol och snackade in i micken, det var en ny grej för oss! Det var som att göra en marsipantårta med helt nytt innehåll och det smakade ju gott till slut, eller vad säger du Marsi?

– Absolut! nickar hon.

Har det varit svårt att hålla det hemligt?

– Verkligen! utropar Gustav.

– Ja, han har haft svårt att hålla det hemligt, det bara läcker ur hans mun, skrattar Marie.

– Jag sa det tidigt till min morsa men det är för att hon ska hålla sig på pinn på ålderdomshemmet. Men jäklar, för sen hade hon pratat hela personalen om det.

Fick barnen veta någonting?

– Ja barnen fick veta eftersom att vi skulle åka hit och de behöver passa gården, förklarar Marie.

Mandelmanns om hur man håller ihop, se filmen!

Videon kunde inte hittas

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Annons