Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Många kända ansikten på modevisningarna i Paris - bildspel

06 jul, 2012, 13:03 
Agneta Nisbeth
Annons

Furstinnan Charlene såg ut att trivas under sina dagar i Paris – men det fanns många fler kändisar som vimlade på modevisningarna. Se själva i vårt bildspel.

De senaste dagarna har många kändisar och kungligheter för den delen kommit till Paris för att gå på olika modevisningar och andra festligheter. Vi ser här furstinnan Charlene som var på flera olika evenemang i den franska huvudstaden, en var på butiksinvigningen av Louis Vuitton’s Place Vendome. Sedan gick hon på Christian Dior Haute-Couture Show.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men furstinnan var verkligen inte ensam, här fanns även massor av amerikanska kändisar, som på bilden tv-personligheten Kim Kardashian och hennes nya pojkvän artisten Kanye West som bland annat gick på en visning för Givenchy.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL

[smooth=id: 725; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

 

Annons