Måns Zelmerlöws nya lyx-sommarstuga – spana in bilderna!

Måns Zelmerlöw och frun Ciara har blivit med sommarhus. Men vid köpet krävdes en del renovering – nu har de äntligen kommit i mål. Se de första bilderna här!

Slå på ljud

De flesta känner igen honom från Melodifestivalen där han gjorde succé och tog sig hela vägen till Eurovision song contest – där han också tog hem segern.

Måns Zelmerlöw har vunnit den största tävlingen i världen inom musik, men han är fortfarande "bara Måns".

Sedan tre års ålder har Måns Zelmerlöw spenderat de flesta av sina somrar i Kattvik, Skåne. Men han och familjen – frun och barnen, har sedan en tid tillbaka bott i England. Nu längtar de tillbaka till Sverige – i alla fall ibland.

Det sagoliknande bröllopet

Måns och Ciara gifte sig 2019. Bröllopet var i soliga Kroatien, inför nära och kära. En av gästerna var Carola Häggkvist, som menar att bröllopet var så fint att det rörde henne till tårar.

– Jag grät, du grät. Måns grät hela tiden, Ciara grät, säger Carola i ett filmklipp på Instagram.

LÄS MER: Masked Singer – Måns Zelmerlöw avslöjar sanningen efter TV4:s vägran

Gästerna väntade på paret uppe på ett gammalt fort, med fri utsikt över Medelhavet. Först kom Måns iklädd dubbelknäppt kavaj, sedan skred Ciara fram i en brudklänning med långt släp.

Måns och Ciaras nya sommarhus

Måns och hans hustru Ciara har köpt en sommarstuga i Skåne. Det var egentligen förra året som husköpet skedde, men sedan dess har de renoverat. Och nu börjar det äntligen bli klart.

Nu visar artisten upp bilder på vissa av rummen, och han verkar vara stolt över förändringen som skett.

På bilderna nedan visar han både före- och efterbilder. Och wow, vilken fantastisk utsikt!

Foto: TT / Instagram