Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns och Ciara visar upp nya lyxhuset – se bilderna inifrån!

18 sep, 2023, 12:00 

Måns och Ciara Zelmerlöw visar nu upp lyxiga sommarhuset.

Annons

Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw har varit gifta i fyra år. Under tiden har de levt ett hektiskt liv, där båda haft ett fullspäckat schema som kräver en hel del planeringen för att få vardagen att gå ihop.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

De har haft sin bas i London. Samtidigt har Måns haft en hel del jobb i Sverige och behövt pendla, men i framtiden hoppas han att de ska ta flyttlasset och bosätta sig i Sverige permanent.

– Det är klart att nu när det är så mycket jobb så har vi båda diskuterat att det kanske är läge att flytta hem till Sverige, förr eller senare, sa Måns i P4 Extra när hans hektiska schema kom på tal.

Annons
Ciara och Måns Zelmerlöw
Ciara och Måns Zelmerlöw har planer på att flytta till Sverige i framtiden.

Måns och Ciaras lyxiga sommarhus

Däremot behöver Måns och Ciara inte söka bostad när de är i Sverige. De äger sedan tidigare ett sommarhus i Kattvik strax utanför Båstad, där de gärna ser till att vara om somrarna.

Huset har genomgått en totalrenovering och ligger bara ett stenkast bort från det hus där Måns själv tillbringade sina somrar som barn – ett hus som hans föräldrar fortfarande har kvar.

Och sommarhuset är ett lyxigt sådant, som rymmer en stor pool, jacuzzi och extravagans i både sovrum och badrum. Lägg därtill på en havsutsikt där man kan se solen både gå upp och ner.

Annons
Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw har ordnat upp sommarhuset ordentligt!

Måns visar lyxiga bilderna inifrån!

Sommarhuset är dock inte helt färdigt. Måns har tidigare uttryckt sin önskan om att få klart poolhuset och en bastu, men under sommaren har han sett till att slå hål i saken.

På Instagram delar Måns nu med sig om förändringarna och berättar att han och Ciara är på god väg att bli klara med sitt drömhus.

”Vi håller fortfarande på och jobbar men nu är det inte mycket kvar. Vi har älskar det här lilla huset så mycket men har nu insett att det var helt ruttet och skulle ha rasat in när som helst. Så under de senaste månaderna har vi piffat upp det lite, samtidigt som vi försöker ha kvar den mysiga känslan”, skriver Måns på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons