Måns och Ciara Zelmerlöws sorgliga besked om barnet

Måns och Ciara Zelmerlöws sorgliga besked om barnet
Gravidlyckan blev kort för Måns och Ciara Zelmerlöw. Under gårdagen berättade de om den sorgliga nyheten på Instagram.
Annons

För drygt en vecka sedan meddelade Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw att de väntade sitt andra gemensamma barn ihop. Ciara har sonen Archie, 6, från ett tidigare förhållande och Måns och Ciara fick sitt första gemensamma barn, sonen Albert, för två år sedan.

Annons

Med en film på Instagram och texten ”Stor, mellan, liten. 2021 kommer bli ett så bra år” berättade de den glädjande nyheten att Ciara var gravid. Men gravidlyckan blev kortvarig och igår berättade Ciara i ett hjärtskärande inlägg på Instagram att de drabbats av ett missfall.

“Det har varit hemska dagar, så jag vill bara berätta varför jag varit tyst. Tragiskt nog har vi förlorat vår lilla bebis. Detta är det andra ”tysta missfallet” vi har fått uppleva under detta år”, skriver hon bland annat.

Annons

Måns och Ciara semestrar i Båstad

Ciara och Måns Zelmerlöw befinner sig sedan ett par veckor tillbaka i Sverige. De bor vanligtvis i London, Storbritannien, men brukar besöka sommarhuset i Båstad på somrarna. I inlägget riktar hon ett stort tack till personalen på Hallands sjukhus för hur väl de tog hand om hela familjen.

Efter den turbulenta tiden har Ciara bestämt sig för att ta ett steg tillbaka från omvärlden och vila upp sig.

”Jag kommer att ta en paus från sociala medier för att bearbeta allt, läka och tillbringa tid med min älskade familj. Tack för alla gratulationer, det har bara inte varit vårt år”.

Måns Zelmerlöw tillsammans med hustrun Ciara.
Måns Zelmerlöw tillsammans med hustrun Ciara.
Annons

Strax efter att Ciara berättat vad som hänt, la även Måns upp ett inlägg på Instagram där han delade med sig av sina känslor.

”Det har varit en tuff vecka. Tack för all support och tack till personalen på Hallands sjukhus för exceptionellt arbete. Ingen mer +1 men jag är så tacksam för den fina familjen jag redan har och är återigen imponerad över min starka, modiga fru som har gått igenom så mycket de senaste dagarna. Jag älskar dig”, skriver han.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Måns och Ciara Zelmerlöws sorgliga besked om barnet”

  1. ancibergfeldt skriver: 3 augusti, 2020

    Ibland är det någon mening med allt som sker.
    💙


  2. pa skriver: 4 augusti, 2020

    så synd det måste vara jobbigt..men det händer många..


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar