Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns stora problem med Ciara – inte överens om barnen

13 okt, 2023, 17:00 

Måns Zelmerlöw berättar nu själv om händelsen med hustrun Ciara.

Annons

För fyra år sedan sa Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw ”ja” till varandra. Sedan dess har de levt ett hektiskt liv, med ett fullspäckat schema som hela tiden kräver planering för att få vardagen att gå ihop.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Båda är verksamma inom underhållningsbranschen: Ciara som skådespelerska, Måns som artist. Basen har de i London, men Måns tvingas pendla en del då hans uppdrag ofta är i Sverige.

– Det är klart att nu när det är så mycket jobb så har vi båda diskuterat att det kanske är läge att flytta hem till Sverige, förr eller senare, sa Måns i P4 Extra när hans hektiska schema kom på tal.

Annons
Ciara och Måns Zelmerlöw
Ciara och Måns Zelmerlöw.

Måns och Ciara inte överens om barnen

Båda rör sig i det offentliga rampljuset. Det kan göra att det ibland blir svårt att hålla reda på privatlivet, även om det är något som både Måns och Ciara är väldigt måna om.

Samtidigt råder delade meningar hur måna man ska vara kring privatlivet, vad som gäller för parens gemensamma barn och vilken strategi som är bäst när det kommer till att publicera bilder på barnen i sociala medier.

– Jag gör ju det. Sen har jag en fru som reflekterar lite mindre över det. Så jag har insett att det är nog bara att åka med, säger Måns Zelmerlöw till Nöjeslivet.

Annons

”Jag misslyckas ju alltid”

Måns bekräftar även att han och Ciara haft en hel del diskussionerna gällande det privata innehåll man lägger upp på sociala medier, men det är inte helt lätt med gränsdragningen alla gånger.

Det är också svårt när man som Måns är väldigt öppen som person.

– Men det är klart att jag har väl alltid haft en idé om att det ska vara lite mindre publik i mitt privatliv, men jag misslyckas ju alltid. Jag är alldeles för frispråkig och öppen, säger Måns.

Måns Zelmerlöw och Ciara
Måns och Ciara.

Foto: TT

Annons