Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöw bekräftar beslutet med Ciara efter fyra år: "I princip klart"

29 nov, 2023, 09:00 
Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara har nyheter att berätta.
Annons

Måns Zelmerlöw är sedan 2019 gift med skådespelaren Ciara Zelmerlöw, tidigare Janson. Tillsammans har de sönerna Albert och Ossian. Ciara har även en son, Archie, från ett tidigare förhållande, och Måns har tagit med glädje på sig rollen som bonuspappa.

Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gångerBrand logo
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara berättar

Nu har det skett en stor förändring i deras relation.

Parets sommarhus i Kattvik har varit en lång följetong. Renoveringen av huset har pågått i fyra år – och Måns följare har kunnat följa utvecklingen på Instagram.

Annons

”Vi håller fortfarande på och jobbar men nu är det inte mycket kvar. Vi har älskar det här lilla huset så mycket men har nu insett att det var helt ruttet och skulle ha rasat in när som helst. Så under de senaste månaderna har vi piffat upp det lite, samtidigt som vi försöker ha kvar den mysiga känslan”, skrev Måns på Instagram i september.

I en ny intervju med Expressen ger Måns ett glädjande besked.

– Nu är det i princip klart, säger Måns till tidningen.

Måns Zelmerlöw: "Jag saknar Skåne"

Och vilket drömhus det ser ut att bli! Pool, jacuzzi och havsutsikt. Nu har familjen ett beslut att ta: ska Måns få flytta hem till Sverige tillsammans med sin familj?

– Det är klart att jag saknar Skåne. Jag drömmer ju alltid om att flytta tillbaka till Skåne, säger Måns till Expressen och lägger till att Ciara är positivt inställd till en flytt.

– Ja, men hon är inte alls främmande för det.

Måns och Ciara bor i London. Men det här är inte första gången Måns öppnar för att familjen ska rycka upp rötterna och omlokalisera sig.

– Det är klart att nu när det är så mycket jobb så har vi båda diskuterat att det kanske är läge att flytta hem till Sverige, förr eller senare, sa Måns i en intervju med P4 Extra.

Annons