Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöw bryter tystnaden efter ryktesspridningen: "Kämpar"

29 maj, 2024, 16:04 
I en intervju med Aftonbladet slår Måns Zelmerlöw tillbaka efter ryktesspridningen.
Annons
Morgan Allings krasch efter sjukdomsbeskedet i familjenBrand logo
Morgan Allings krasch efter sjukdomsbeskedet i familjen

Den folkkära artisten Måns Zelmerlöw talar ut i en ny intervju med Aftonbladet, efter att det skett en omfattande ryktesspridning om honom på sociala medier, uppger tidningen.

Måns Zelmerlöw slår tillbaka efter ryktena

På diverse forum på nätet har det spridits rykten om att en svensk artist köpt sex på Östermalm, där Måns felaktigt pekats ut på sociala medier, skriver Aftonbladet.

Samtidigt har det uppmärksammats att hustrun Ciara avföljt Måns på Instagram, uppgifter som kopplades ihop med det rykte som florerat.

För tidningen berättar Måns att han och Ciara kämpar för sin relation, men demeterar starkt att det finns någon sanning i ryktena som pekat ut honom som sexköpare.

– Just nu kämpar jag om min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog, säger han.

Han vädjar om att ryktena ska få ett stopp, för att skydda sin familj, däribland parets två barn.

– Det är svårt nog redan just nu så jag vädjar, snälla, låt inte en massa vilda rykten utan sanning om allt möjligt förstöra ännu mer, framför allt inte för våra barn, säger han till tidningen.

Foto: TT

Annons