Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöw i blåsväder – nu stoppas artisten helt

06 apr, 2023, 21:47 

Måns Zelmerlöw berättar själv om trista beskedet.

Annons

Ingen kunde veta vilken karriär Måns Zelmerlöw skulle få när han klev in i Idol för 18 år sedan. I dag är han en av Sveriges mest folkkära artister, med otaliga hits och en Eurovision song contest-vinst i bagaget.

Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!Brand logo
Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!

Zelmerlöws karriär tycks sakna årstider och är ständigt blomstrande. Även på det privata planet går det som en dans och sedan 2019 är han lyckligt gift med skådespelerskan Ciara.

– Vi träffades på en bröllopsmiddag och jag var superintresserad. Någon månad senare sa jag ”jag åker till London nu för att träffa dig, vill du ses vore det fantastiskt men du måste inte”. Det blev världens bästa första dejt och efter det började jag flyga till London bara för en kväll för att få träffa henne, säger Måns Zelmerlöw till Aftonbladet.

Annons
Ciara och Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw och Ciara är lyckligt gifta sedan fyra år tillbaka.

Måns Zelmerlöw om nya beslutet

Trots att paret är bosatta i London, har Måns fortsatt att jobba i Sverige. Det har varit turné med Carola Häggkvist, inspelning av Masked Singer och en egen vårturné.

På det har Måns även visat att han gillar vin. Nyligen släppte han rosévinet Hola MZ Rosé, vilket är artistens femte lanserade vin, och på vägen har han blivit något av en vinexpert.

– Jag sätter inte bara mitt namn på flaskan utan är verkligen med hela vägen. Mitt vinintresse började när jag reste runt i Sydafrika med ”Star for life” för 10-12 år sedan. Under lediga dagar åkte jag runt på vingårdar och fick lära mig om druvorna och processen.

Annons

Måns Zelmerlöws bakslag

Men nu har Måns hamnat i blåsväder och hans nya rosévin har dragits tillbaka från Systembolagets utbud. Orsaken är att det står fel alkoholhalt på etiketten.

”Det står 11,5 % VOL på baksidesetiketten men ska vara 12,0% VOL. Tryckfelsnisse har varit framme helt enkelt”, skriver Måns Zelmerlöw i ett inlägg på Instagram.

Måns Zelmerlöw har hamnat i trubbel på grund av sina vin. Enligt nyhetsbyrån Siren anmälde en kvinna honom till Konsumentverket för att ha marknadsfört alkoholhaltiga drycker på Instagram. Motiveringen var då att många unga och barn följde honom, rapporterar Expressen.

Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöws vin har angett fel alkoholhalt på flaskan.

Foto: TT/Instagram

Annons