Måns Zelmerlöw och Ciara tillbringar tid isär – egna orden

Måns Zelmerlöw och Ciara tillbringar tid isär – egna orden

Foto: TT

Han berättar själv på Instagram.

Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger
1:02

Efter reklamen: Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

(1:02)

Slå på ljud

Artisten Måns Zelmerlöw har lämnat Sverige bakom sig och lever lycklig tillsammans med sin Ciara i Storbritannien. Kärleken visar inga tecken på att svalna, paret väntar förökning tillsammans för andra gången!

Men till midsommar valde Måns att återvända till fosterlandet för ett traditionsenligt friande – dock utan sin fru.

Orden om tillskottet

Måns och Ciara har varit gifta i snart fyra år, och har förutom bebisen i magen sonen Albert, född 2018, tillsammans. Ciara har även sonen Archie från ett tidigare äktenskap.

Och nu är det alltså dags igen! Extra glädjande nyheter är det då Måns och Ciara varit väldigt öppna med sina svårigheter att få barn, och berättat att de gått igenom flera missfall under de senaste åren.

”De senaste åren har varit fyllda av glädje men också sorg när livet inte har blivit det vi hade velat. Dags att få upp hoppet igen. Vi håller alla tummar vi har!”, skrev Måns på Instagram i april.

Måns Zelmerlöw och frun Ciara Zelmerlöw

Vilka turtur-duvor!

Karin Törnblom/TT

Resan utan Ciara

På sin Instagram delar han bilder från ett idylliskt sommarlandskap där hand bland annat avnjuter en glass med sonen i den varma solen.

Men frun Ciara fick inte ta del av några svenska traditioner. Under bilden berättar han att hon inte är med på resan.

"Vilken midsommar! Har nog ALDRIG haft bättre väder! Vi saknade Ciara däremot. MYCKET" Skriver han på Instagram under bilden.

På sin egna Instagram delar Ciara med sig av en bild från sin mysiga babyshower, alltså en slags överraskningsfest som ordnas av den blivande mammans vänner för att fira det nya tillskottet!

Vad härligt att Ciara fick en fin helg hemma i Storbritannien ändå – men vi är säkra på att hon saknar Måns och Albert minst lika mycket hon med.

Foto: TT