Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt – så ser relationen ut idag

22 jun, 2021, 20:29 
måns zelmerlöw marie serneholt
Marie och Måns 2011. Foto: TT.

De var Sveriges hetaste par – men vad hände sen? Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw berättar med egna ord.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Under flera år var de Sveriges kanske hetaste par, artisterna Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw. När de gick isär var det en överraskning för alla och det var många som kände sig investerade i deras relation.

För Marie blev uppbrottet tufft. Direkt efter gjorde hon tydligt att de fortfarande skulle vara vänner, men i sin podcast ”Lyckojägarna” tillsammans med Clara Hallencreutz berättade hon för en tid sedan hur förkrossad hon var.

– För nio år sen stod jag i vårt gemensamma kök och han öppnade munnen och sa sex ord som ändrade allt. Allt jag föreställt mig, trott och känt kändes som en stor fet lögn, säger hon med skakig röst i podden.

Måns Zelmerlöw: ”Rätt så obefintlig”

Även Måns Zelmerlöw har pratat om relationen i efterhand, i podcasten ”Nemo möte en vän” med Nemo Hedén”. Då hade han precis mött Marie tillsammans med tvillingarna och kärleken Fredric Palmqvist.

– Jag hade nog stannat och hälsat om det inte var för att de var otroligt jäktade. Det ösregnade och de var ute och gick, berättar Zelmerlöw i podcasten och fortsätter:

– Jag skulle säga att relationen är rätt så obefintlig men inte på något dåligt sätt utan att vi absolut skulle hälsa. Senast vi sågs så var det hur bra som helst.

Annons