Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöw och Pernilla ryker ihop – mitt framför kamerorna

22 mar, 2024, 19:00 
Måns Zelmerlöws egna ord om relationen till Pernilla Wahlgren.
Annons
Det här är Masked SingerBrand logo
Det här är Masked Singer

Succéprogrammet Masked Singer har sedan intåget i den svenska tv-tablån tagit hela Sverige med storm. Här gömmer sig kända profiler bakom häpnadsväckande masker, samtidigt som tittarna gör allt i sin makt för att lista ut vem det är.

Först i slutet av programmet, när en av figurerna röstats ut, träder kändisen fram. De möts då ofta av en jury som glor storögt, gapar med munnen och försöker ta in sanningen.

När den tredje säsongen nu har premiär är det, precis som de tidigare två säsongerna, Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai som utgör juryn.

Annons
Felix Herngren, Nour El Refai, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw
Felix Herngren, Nour El Refai, Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw är tillbaka i juryn när tredje säsongen av Masked Singer har premiär.Karin Törnblom/TT

Måns Zelmerlöw om läckta listan

Samtidigt har de tidigare säsonger kantats av tråkigheter. Listor på deltagarna har läckt på diverse forum på nätet – listor som visat sig stämma till punkt och pricka.

Inför premiären gästade Måns Zelmerlöw Rix Morronzoo för att prata om kommande säsong. Han fick då frågor om listorna som läckts – och om listan som läckts inför den här säsongen.

– Det är en väldigt underhållande lista. Jag ska ju inte säga att den inte stämmer men jag blev väldigt glad när jag såg den, säger han.

Annons

Ryker ihop med Pernilla

Måns Zelmerlöw passade även på att avslöja hur det är att jobba med Pernilla, Nour och Felix. Artisten svarar då att han är bra på att ge komplimanger till alla utom Pernilla.

– Ja det skulle jag absolut säga, så länge det inte är till Pernilla, om vi pratar ”Masked singer” då. Pernilla och jag har väl en liten rivalitet, en tävlingskänsla, men Felix och Nour kan jag ge komplimanger.

Ja, räkna med att Pernilla och Måns kommer ryka ihop även den här säsongen. Självklart med glimten i ögat.

Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren
Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren ryker ibland ihop och jurymedlemmarna har utvecklat någon form av rivalitet.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons