Måns Zelmerlöw öppnar upp om svåra tiden med familjen – ärliga orden: "Varit tufft"

02 mar, 2023, 21:09 

Livet är inte alltid en dans på rosor, inte ens om man heter Måns Zelmerlöw. Nu berättar artisten om utmaningarna med familjelivet och karriären.

Annons
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Måns Zelmerlöw, 36, hade sedan ung ålder en stor dröm om att bli artist. Och man kan verkligen säga att den drömmen slog in!

Efter genombrottet i Idol 2005 har karriären gått som på räls och idag är han en av våra mest älskade och framgångsrika artister.

Han blev givetvis otroligt folkkär tack vare rollen som programledare för Allsång på Skansen och även när han fick representera Sverige i Eurovision Song Contest med låten "Heroes" 2015 – vilket han även vann!

Recept.se Nyhetsbrev

Så lever Måns och Ciara Zelmerlöw

Sedan 2019 är Måns gift med kärleken Ciara och tillsammans har de sonen Albert, 4, och lille Ossian som föddes i somras. Ciara har även sonen Archie från en tidigare relation.

Familjen bor sedan några år tillbaka i London, men tillbringar somrarna på landstället i Sverige.

Annons

Måns befinner sig däremot i Sverige under stora delar av året, eftersom han jobbar här – med olika tv-inspelningar, julturnéer och konserter av olika slag.

Måns Zelmerlöw öppnar upp om svåra tiden med familjen: "Varit tufft"

I en ny intervju med Nöjeslivet berättar nu Måns om svårigheterna med att få ihop jobbet i Sverige med familjelivet i London.

– Det är väldigt, väldigt kul men jag har lyckats tajma in de sex mest hektiska månaderna i mitt liv samtidigt som vi har fått barn. Det är inte helt optimalt, säger han till sajten.

– Det är konstant logistik med barn, familj, jobb och så. Det funkar, men det är klart att det varit tufft att få ihop livspusslet.

Efter turnén som han just nu har fullt upp med väntar däremot en längre ledighet med familjens nykomling, berättar han för Nöjeslivet.

Annons