Måns Zelmerlöw vill flytta hem – problemen som måste lösas

17 apr, 2023, 14:00 

Måns Zelmerlöw vill lämna London och flytta hem till Sverige.

Annons

Ingen kunde ana vilken kometkarriär det skulle bli. Framgångskarusellen fick sin början när en ung Måns Zelmerlöw klev in i Idol för 18 år sedan, och sedan dess har det bara fortsatt i en hiskelig fart.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

I dag har han levererat otaliga hits, åkt på turné över hela Sverige, haft en julshow med Carola Häggkvist, blivit en av landets mest folkkära artister och kan dessutom stoltsera med en Eurovision song contest-vinst.

Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist på scen ihop
Måns Zelmerlöw har fullt upp – här med en julshow med Carola Häggkvist.

Så träffades Måns och Ciara

Privat har det gått minst lika bra och sedan 2019 är han lyckligt gift med skådespelerskan Ciara. De träffades först på en bröllopsmiddag och Måns Zelmerlöw föll pladask direkt.

Annons

– Någon månad senare sa jag ”jag åker till London nu för att träffa dig, vill du ses vore det fantastiskt men du måste inte”. Det blev världens bästa första dejt och efter det började jag flyga till London bara för en kväll för att få träffa henne, säger Måns Zelmerlöw till Aftonbladet.

Måns Zelmerlöw och Ciara
Måns Zelmerlöw har varit gift med skådespelerskan Ciara sedan 2019.

Måns vill flytta hem till Sverige

Sedan flera år tillbaka har de varit bosatta i London. Samtidigt reser Måns ofta till Sverige, både för jobb och kvalitetstid med familjen, vilket gjort att de börjat prata om att flytta hit permanent.

Annons

– Det är klart att nu när det är så mycket jobb så har vi båda diskuterat att det kanske är läge att flytta hem till Sverige, förr eller senare, säger Måns i P4 Extra när hans hektiska schema kommer på tal.

Måns säger att både han och Ciara är sugna på att flytta hem till Sverige, men att det krävs en del planering.

– Ja det är vi båda två, men det är lite logistikproblem som ska lösas med bonussonen och lite annat, säger han.

Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw vill flytta hem till Sverige.

Foto: TT

Annons