Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöw visar upp okända familjemedlemmen – som varit i skuggorna

11 jan, 2024, 13:00 

Måns Zelmerlöw visar upp familjemedlemmarna som varit i skuggorna.

Annons

Det var 2017 som Måns Zelmerlöw för första gången visade upp tjejen som stulit hans hjärta, Ciara Jonson. Två år senare sa de "ja" till varandra i ett riktigt sagobröllop i Kroatien, och nu bär hon hans efternamn.

Idag har Måns och Ciara två gemensamma barn, och bor till vardags i London. Men de är inte de enda i familjen Zelmerlöw!

Nu väljer Måns att visa upp två lurviga familjemedlemmar som han hållit utanför rampljuset ett tag.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Måns Zelmerlöw om livet i Storbritannien – lättnaden

Efter att ha pendlat mellan Stockholm och London lade Måns 2017 ut sin pampiga lägenhet i stan till salu, och flyttade ett tag senare officiellt till Storbritannien.

Där bor han sedan dess, med bonussonen och parets två gemensamma barn, men åker hem till Sverige titt som tätt för jobb.

Annons

Måns är en av våra mest välkända artister, och när han är ute och går i Stockholm blir han såklart ofta igenkänd. Andra bullar är det i Storbritannien.

– Jag visste inte om det, men det var välbehövligt att komma bort och kunna stänga av när jag vill. Att få vara helt och hållet privat, sa han till Expressen 2018.

– Under alla år jag bott i Stockholm har jag aldrig vågat ta tid off. I England känns det som att jag kan göra det. Jag vågar ha ett privatliv på ett annat sätt.

Måns Zelmerlöw visar upp okända familjemedlemmarna

Nu kan Måns ta "tid off", och njuta av tid med sin lilla familj. Och hundarna såklart! Ja, det är nog inte alla som har koll på att Måns faktiskt har två små pälsklingar, Messi och Rafa.

Annons

Labdradoren Messi skaffade Måns ihop med exet Azra Osmancevic, och Raffa är hans valp som de valde att behålla. I intervjun med Expressen berättade Måns att Messi och Rafa flyttat med till England.

Nu visar Måns äntligen upp hundarna på Instagram:

"Ett litet hyllninginlägg till hundarna. Ser inte många av dem här. Messi och Rafa. Far och son. Båda har otroligt tålamod med barnen och så kärleksfulla och beskyddande. De bästa."

Det kanske inte många vet, är att hunden Messi varit på löpsedlarna förut. Det var 2015 som han under en kvällstur i Vitabergsparken i Stockholm lyckades sniffa upp en knarkgömma, rapporterade Aftonbladet.

– Polisen sa att det såg ut att vara amfetamin, och ganska mycket. Det är inget som brukar hända på våra vanliga kvällspass direkt, att jag går därifrån med en amfetaminpåse. Men sjukt kul att Messi lyckades markera. Både mitt ex och jag jagar, så han är tränad i att spåra och markera. Han är duktig vad gäller djur och tydligen narkotika också! sa exet Azra Osmancevic som var med under tillfället till Aftonbladet.

Foto: TT

Annons