Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöws beslut för Per Andersson: "Ska få hjälp med raggandet"

26 nov, 2023, 16:00 
Louise Wibergh Lenti
Måns Zelmerlöw och Per Andersson

Nu är det dags för Zelmerlöw att gripa in och styra upp.

Annons
5 snabba med Per Andersson om livet som komikerBrand logo
5 snabba med Per Andersson om livet som komiker

Vem hade kunnat tro att Eurovisionvinnaren med det bländande leendet och fars-skådespelaren med de återkommande nakenchockerna skulle bli en så perfekt match?

Per och Måns har blivit riktigt fina vänner. Nu beslutar dock Måns för att ingripa i vännens kärleksliv.

Tomten och bocken

Per Andersson och Måns Zelmerlöw fann varandra under inspelningen av "Så ska det låta" där de blev placerade i samma lag. De sjöng vartannat ord av Tommy Körbergs klassiker "Stad i ljus" vilket blev en fullträff – publiken storknade. Ett första frö var planterat. Skulle de kunna jobba ihop framöver?

Svaret var ja. Tillsammans skapade de julshowen "Tomten och bocken" som skulle spelas på Hamburger Börs i Stockholm 2020. Däremot vet vi alla hur det gick för kulturevenemangen 2020... På grund av pandemin blev det bara 7 föreställningar för tomten och bocken.

Annons

Nu är duon däremot redo för revansch och presenterar nu "Tomten och bocken – rider igen" som ska ut på en arenaturné över Sverige med start i Nyköping den 25 november.

– Det här ska bli så vansinnigt roligt, vi har längtat efter det här. När vi gjorde ”Tomten & Bocken” förra gången så upptäckte vi att vi har något unikt. Det är något som händer när vi går upp på scen tillsammans, säger Per till Aftonbladet.

Per Andersson, Måns Zelmerlöw, Tomten och bocken - rider igen

Zelmerlöws hjälp till Andersson

För ganska exakt ett år sen skiljde sig Per Andersson från sin fru Malin Carlsson efter 25 år ihop. Tillsammans har de sönerna Tage och Ture som de nu tar hand om varannan vecka. Även om de inte är gifta längre vittnar bägge parter om en stark vänskap som består.

Annons

– I vanliga fall har jag barnen varannan vecka, men under turnén så tar mitt ex ett större ansvar, och ibland är det tvärtom. Men det funkar skitbra. Hon är toppen, säger Per till Aftonbladet.

Än har Andersson inte gett sig ut i dejtingdjungeln utan han har haft fullt upp med att jobba. Det här är däremot något som Måns Zelmerlöw ska reda bot på!

– Vi har ett nummer i showen då jag ska livetindra. Jag ska få hjälp med raggandet av Måns så vi får se vad den här turnén kan ge, säger Per Andersson utan att det går att avgöra om han menar allvar eller skojar.

Foto: TT

Annons