Måns Zelmerlöws nakenkupp på galan – chockar alla i direktsändning

Måns Zelmerlöws nakenkupp på galan – chockar alla i direktsändning

Måns Zelmerlöw drog till med en riktig nakenchock framför alla.

Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger
1:02

Efter reklamen: Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

(1:02)

Slå på ljud


I kväll äger en av årets viktigaste galor rum – Sveriges största insamlingsgala för utsatta barn: Världens barn.

Galan som direktsänds i SVT programleds av Pernilla Månsson Colt, Arantxa Alvares, Kodjo Akolor och David Sundin.

"Om vi kan göra en kväll som samlar stora som små, som roar och utbildar och samtidigt samlar in pengar till världens alla barn – då har vi verkligen gjort något betydelsefullt tillsammans", har Månsson Colt tidigare sagt till Radiohjälpen.

Men även en hel del andra välkända ansikten dyker upp i rutan. Bland annat Carola Häggkvist och Måns Zelmerlöw – som i vinter är aktuella med en ny julshow ihop.

Måns Zelmerlöws oväntade drag på galan

Galans fokus är självfallet stöd till barn i behov av hjälp – men underhållningen är förstås också viktig för att locka tittare som bidrar till insamlingsbössan – något som Måns ju är en stjärna på! Och han har visat sig kunnat underhålla med mer än sång.

När han programledde QX-galan tidigare i år valde han att göra något som chockade både publik och tittare totalt.

Plötsligt svingade han ut på scen på en stor stenkula – målad i silver och spritt språngande naken! Ja, han efterliknande alltså Miley Cyrus i musikvideon till hitlåten "Wrecking ball".

Egna orden efter nakenchocken

– Jag är jättenöjd, det är så sällan jag får visa att jag faktiskt kan vara rolig, och det känns som jag fick göra det i kväll, sa Måns till Expressen efter sitt "Miley-framträdande".

– Det var spännande, jag kände att antingen gör jag det fullt ut eller så gör jag det inte alls. Vi hade lite idéer om att jag skulle ha hotpants i läder eller något sånt, men då kände jag "nej, ska jag göra det så ska jag göra det på riktigt".

Kan vi vänta oss någon sådan kupp i kväll också mån tro? Troligtvis inte av den kalibern – en nakenchock hör nog inte riktigt hemma på en Världens barn-gala. Vi får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda!

Foto: TT