Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Måns Zelmerlöws ord till Pernilla Wahlgren – vill ta över som allsångsledare

05 jul, 2024, 08:00 
Victoria Morand
Måns vill tillbaka till Allsången.
Annons
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Många har haft äran att leda Allsång på Skansen från Sollidenscenen. När man tänker på programmet är det naturligt att Lasse Berghagen kommer upp först i tankarna, men sedan hans avsked 2003 har flera andra tagit över stafettpinnen.

Efter Berghagen har Anders Lundin, Måns Zelmerlöw, Petra Marklund, Sanna Nielsen och nu senast Pernilla Wahlgren haft rollen som programledare.

Nu är det ingen mindre än Måns Zelmerlöw som känner sig redo för att axla rollen ännu en gång!

Annons
Karin Törnblom/TT

Redo att ta över efter Pernilla

Måns Zelmerlöw, 38, ledde programmet under tre somrar 2011-2013 innan han tackade för sig. Måns var bara 24 år gammal när han blev tillfrågad om att leda programmet, lite tidigt... menar han själv på!

– Ja men någon gång tänker jag, jag var ju bara 24 när jag tog över här och det var lite tidigt i karriären, så jag har tänkt att någon gång skulle det vara kul att komma tillbaka, sa han i en intervju med Aftonbladet förra året.

Annons
Caisa Rasmussen/TT

Han säger även att Pernilla är som klippt och skuren för rollen men att han inte hade tackat nej.

– Nu tycker jag att Pernilla gör ett fantastiskt bra jobb och jag tror att om hon vill så kommer hon kunna fortsätta många år, men absolut. Om hon kör en 10-15 år så är jag absolut sugen på att kliva på igen, sa han.

Pernilla gör succé!

Hon är nu inne på sin andra säsong som allsångsledare och hon gör det med bravur. Frågan är bara hur länge hon kommer bli kvar.

Annons

– Nej men det känns väl som att man fortsätter så länge folk vill ha en och tycker att man gör ett bra jobb. Så jag är ju så rutinmänniska, säger hon till Svensk Damtidning.

Ja, varför ändra på ett vinnande koncept? Vi får helt enkelt se när Måns Zelmerlöw får chans att göra sin comeback!

Bild: TT

Annons