Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöws splittring i familjen – efter beslutet med Carola: "Fruktansvärt"

02 dec, 2022, 08:00 
Carola och Måns Zelmerlöw på scen tillsammans under sin julföreställning och Måns Zelmerlöw med frun Ciara

Nu berättar stjärnan om den tuffa tiden.

Annons
Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”Brand logo
Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”

Det är nog ingen som missat att landets okrönta schlagerkung och drottning har slagit sina kloka huvuden ihop. Det är förstås Måns Zelmerlöw och Carola som gett sig ut på julturné!

Föreställningen har knappt spelat i en vecka och hyllningarna avlöser redan varandra på löpande band. Men det är inte bara guld och gröna skogar.

Carolas ord om händelsen med Måns

För Carola är det inget nytt att möta publiken och sprida julandan i december. Hon har se senaste åren roat fans kring högtiden med konserter i Steninge Slottslada – och gjort storskalig succé.

Hennes nya parhäst Måns har också kikat in i den glimrande världen med en julshow på Grand Hotel, men nu är det dags för duon att utforska julen och musiken tillsammans med showen A Grand X-mas!

Annons

Efter premiären i Jönköping står det klart att det var en lyckad match för alla inblandade.

"Konsertglädje med massa julkänsla för både Måns och mig! Ända sedan i början på det här året har vi levt med den här speciella konserten och konstellation. Och som vi trivs på scen tillsammans!" Skriver Carola på Instagram.

Måns Zelmerlöw splittras från familjen

Men det innebär ju också en stor förändring i privatlivet för både Carola och Måns att turnera runt i landet, ända fram till jul. De senaste åren har ju Carola hållit sig till Steninge Slottslada, som ligger nära familjen, bara ett stenkast utanför huset.

För Måns blir förändringen desto större, han bor till vardags i Storbritannien med frun Ciara och deras barn Albert och nyfödda Ossian, samt sonen Archie som Ciara har sedan ett tidigare förhållande.

Måns Zelmerlöw tillsammans med frun Ciara Zelmerlöw
Måns och frun Ciara gifte sig 2019.

Julshowen innebär alltså att han splittras från familjen, som ju inte hela tiden kan befinna sig i Sverige för att hänga med ute på vägarna. Han berättar för Expressen att hösten varit hektisk, som säkerligen präglades av en hel del repetitioner inför den stundande showen.

Annons

– Men jag har en oerhört förstående och stöttande fru som har varit helt otrolig i det här. Sen är det klart att jag saknar mina barn enormt.

Det går däremot inte att förneka att det är tufft.

– Jag märker också hur mycket fyraåringen Albert saknar sin pappa. Vi var ju i Amsterdam i torsdags och spelade på en stor Eurovision-grej, och sen skulle jag flyga hit för att vara med i ”Nyhetsmorgon” på lördag. Men då flög jag via London, bara för att hämta honom i skolan och ta en fika innan jag flög vidare. Jag saknade honom så fruktansvärt, säger han till tidningen.

Foto: TT

Annons