Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Marcus Noterius flickvän går ut med sanningen om relationen – bara dagar efter avslöjandet

28 jun, 2024, 14:00 
TV4-profilen Marcus Noterius nya flickvän bryter tystnaden om relationen.
Annons

Marcus Noterius är känd för sitt mod. Han tycks vara helt orädd när han i Nyhetsmorgon kastar sig ut, möter faror och provar på saker som många andra skulle anse vara riskabla.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Som flygande reporter har han blivit något av en folkkär profil i TV4, ständigt redo att utmana sig själv och prova på grejer som rally, backhoppning och bli jagad av polishundar.

Mod kan ge sig uttryck på olika sätt. Det behöver inte vara att prova på farliga saker, utan kan även handla om att släppa in en speciell person i sitt privata liv.

Annons
Marcus Noterius i Nyhetsmorgon
Marcus Noterius närmast badar i eld när han agerar brandman och prövar brandrisker i köket.TV4

Marcus Noterius bekräftar relationen

Och även här är Marcus modig. På midsommarafton publicerade han en bild med en kvinna vid sin sida, vilket fick många att spekulera i om TV4-profilen hittar kärleken.

Mycket riktigt, så är det. Marcus har en ny flickvän vid namn Titti Söderholm, något han bekräftade för Hänt strax efter att bilden publicerats.

”Ja det är det!”, svarade han då.

Titti: ”Väldigt kär”

Nu väljer även Titti Söderholm att uttala sig om relationen. Hon bjuder dessutom på detaljer om hur paret träffades. I en intervju med Nyheter24 säger hon:

Annons

– Jag är väldigt kär i Marcus, tycker han är en helt fantastisk person.Vi träffades av en slump, vilket jag är otroligt tacksam för, ja att våra vägar korsades Vi är ämnade för varandra Ser framemot alla minnen som vi ska skapa tillsammans.

Wow, så stort att hitta kärleken!

Foto: TV4/Instagram

Annons