Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Marcus Noterius skadad i direktsändning – Nyhetsmorgon-profilen i blodig olycka

19 sep, 2023, 09:30 
Marcus Noterius

Nyhetsmorgon-profilen Marcus Noterius har skadat sig i direktsändning.

Annons

Marcus Noterius är TV4:s flygande reporter nummer ett. Tittarna har fallit pladask för hans chosefria stil och totala oräddhet.

Han är tveklöst mest känd för sitt stående inslag i Nyhetsmorgon, Marcus Testar. Det är ett uppdrag som kommer med sina risker – vi har ju till exempel fått se honom bli biten av en hund och kasta vatten på brinnande olja.

Nu har Marcus tyvärr tvingats rapportera in en skada i tjänsten.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

Marcus Noterius skadad i Nyhetsmorgon – blodet rinner

Det var när Marcus fick pröva på livet som frisör på en salong i Östersund som olyckan var framme. Att vara frisör är inget för den räddhågsne.

Annons

"Vad fasen, jag var ju som 'klippt' och skuren för frisöryrket. Skämt åsido. Gick väl sådär.. det blev lite blod.. och hårfärg i ansiktet på kunden istället för i håret... men det viktigaste är väl ändå att kunderna blev nöjda.Och både Kim och Lisbeth var glada efteråt. Jag kan andas ut... Mycket tack vare hjälp och stöttning från den fantastiska och proffsiga personalen på salongen. Och som vi skrattat under morgonens sändningar i Nyhetsmorgon", skriver Marcus på Instagram.

"Börjar så smått att återhämta mig"

Och Marcus överdrev inte kring det där med blodet. Han la senare upp en bild på den skadade handen.

Annons

"Börjar så smått att återhämta mig efter gårdagens smått kaosartade test av frisöryrket i Nyhetsmorgon. Efter min debut som frisör klassas det numera som ett risk-yrke... Skämt åsido. Det ser så sjukt lätt ut när erfarna frisörer hanterar sax, kan och färger. Men kan säga att det är svårare än man tror... Det var hur som helst SÅÅÅ kul att testa frissa kunder och jag andades ut när även kunderna var nöjda med resultatet (ja så klart tack vare att de erfarna frisörerna på salongen räddade upp situationen)", skriver Marcus då.

Annons