Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Marcus Noterius trista besked – nu tar han farväl av tittarna

06 maj, 2024, 13:00 
Marcus Noterius kommer nu med ett trist besked.
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Marcus Noterius tycks totalt orädd. I Nyhetsmorgon har tittarna fått se hur den flygande reportern kastar sig ut, testar den ena saken efter den andra och med en säregen våghalsighet alltid ser till att ge tittarna en rättvis bild av sitt uppdrag.

Med åren har han blivit en mycket omtyckt TV4-profil. Såväl kollegor som tittare applåderar ljudligt när Marcus visar sitt modiga jag – och i kommentarsfältet får han mycket beröm för att han aldrig duckar en utmaning.

Annons

Vad Marcus ska hitta på härnäst vet man aldrig, men man kan räkna med att han är där och ser till att göra jobbet. När man har ett mod och en nyfikenhet av den kalibern är det bara köra, så att säga.

Marcus Noterius
Marcus Noterius har med sitt mod blivit en stor tittarfavorit i TV4.TV4

Marcus nya äventyr

Nu är Marcus klar med ännu en utmaning! Den här gången som deltagaren i Sveriges Mästerkock VIP. Dessvärre blev han inte långvarig i programmet och var den andra som fick lämna programmet.

Däremot har upplevelsen varit kanon och inspelningen verkar ha varit ett äventyr utan dess like. I ett inlägg på Instagram skriver Marcus om hur rörd han är av alla glada tillrop.

Annons

”Jag är så stolt att jag tog mod till mig och ställde upp i programmet.Och jag GAV PRECIS ALLT. Jag är så glad att jag varit med - jag är ju ett stort fan av detta program. Så spännande utmaningar i Mästerkocks-köket”, skriver den äventyrslystna Marcus och fortsätter:

”Och helt rätt att jag åkte ut först. De andra är bättre än jag i köket”.

Tittarna reagerar efter Marcus besked

Efter sin medverkan i Sveriges mästerkock kommer Marcus nu med ett trist besked till tittarna. Likt många andra behöver han lite ledigt mellan varven och kommer därför vara borta några dagar från sina uppdrag, skriver han i ett inlägg.

Annons

”Nu tar jag lite ledigt. Stor stor kram till er alla!!”, skriver han.

Flera av Marcus följare betonar att de kommer sakna honom.

”Oj vad vi kommer att sakna dej!”, skriver en person.

”Så grymt att bara ställa upp….du ger oss mycket glädje med dina uppdrag o speciellt med barn…Du har ett stort hjärta”, skriver en annan.

Foto: TV4/Instagram

Annons