Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Marcus Samuelssons hårda ord om Pernilla Wiberg: "Inte ens artig"

22 jan, 2024, 17:30 
Pernilla Wiberg och Marcus Samuelsson
Marcus Samuelsson berättar ärligt hur han känner kring vissa sidor hos Stjärnorna på slottet-kollegan Pernilla Wiberg.
Annons

Stjärnorna på slottet har en spännande blandning deltagare i år. Den här säsongen gästas Bäckaskog slott av Sanna Nielsen, Marcus Samuelsson, Mark Levengood, Pernilla Wiberg och Caroline af Ugglas.

I helgen var det Pernilla Wibergs tur att styra schemat och samtalet. Hon berättade öppet och ärligt om depression, kärlek, skriverier – och hur det är att leva med en brinnande tävlingsinstinkt.

Lars Lerin om stora saknaden på ”Stjärnorna på slottet”Brand logo
Lars Lerin om stora saknaden på ”Stjärnorna på slottet”

Marcus Samuelssons hårda ord om Pernilla Wiberg

Så här sammanfattade Aftonbladets legendariske tv-kritiker Jan-Olov "Gossen" Andersson snacket.

"Uppvuxen med en pappa som idrottsnörd, var det spännande att höra om hennes enorma drivkraft att bli bäst. Hur hon triggades av att kunna slå storasyrran och gick in i det med känslan av att 'om jag blir bäst i världen kan inte ens syrran slå mig'. Hon erkände att hon inte var någon lagspelare, det märkte hon när hon tyckte alla andra i basketlaget borde springa fortare och passa bättre. Så det blev en individuell sport. Det blev utförsåkning", skriver "Gossen".

Annons

Och Pernillas valda aktivitet gick i samma linje. Hon fick de andra deltagarna att iklä sig idrottskläder och pannband. Sedan utmanade hon dem på frisbeegolf.

"Hon är inte ens artig"

Då fick stjärnorna se Pernilla förvandlas. Marcus Samuelsson vittnade om att förändringen var påtaglig – så fort det vankades tävling.

– Pernilla är världens snällaste och tryggaste tjej – tills att du ska utmana henne i idrott. Då kommer den här andra Pernilla Wiberg fram. Då är inte hon försiktig. Hon är inte ens artig. Det är bara "flytta på dig". Det är så mycket med Pernilla som jag är så impad av. Hon har en sån enorm järnskalle när det gäller alltså, säger Marcus i programmet.

Annons