Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Marcus Samuelssons hemlighet ute – mitt under På spåret-säsongen

13 jan, 2023, 16:40 

Nu avslöjas hemligheten bakom Marcus Samuelssons stora framgång.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Unika filmen: Här är alla deltagare i ”På spåret” 2022!Brand logo
Unika filmen: Här är alla deltagare i ”På spåret” 2022!

Marcus Samuelsson, 51, är sedan många år tillbaka en mycket framgångsrik krögare och restaurangägare.

Han är bosatt i New York tillsammans med sin fru och två barn, men tillbringar även en hel del tid i Sverige – som till exempel när han spelar in På spåret!

Ikväll ser vi nämligen Marcus och Jason Diakité tävla mot Josefin Johansson och Johar Bendjelloul i det populära frågesportsprogrammet i SVT.

Ikväll ser vi Marcus och Jason i rutan!

Marcus Samuelssons hemlighet ute – mitt under På spåret-säsongen

Marcus är just nu aktuell med den nya restaurangen Hav & Mar i New York, som serverar skaldjur från Sverige och Etiopien, skriver hemsidan TastingTable.

Annons

Enligt artikeln är Marcus och teamet bakom den nya restaurangen mycket engagerade i att ge sina restaurangarbetare en hållbar arbetsmiljö och att därmed minska risken för utbrändhet.

Eftersom att utbrändhet kring restaurangarbetare ökade under pandemin kände Marcus ett ansvar att belysa detta och försöka skapa en förändring.

Marcus äger bland annat den populära restaurangen Red Rooster i Harlem, New York.

Så vad är egentligen Marcus hemlighet för att se till att hans restaurang är en hållbar arbetsplats?

Bland annat fokuserar teamet bakom Hav & Mar på att restaurangarbetarna ska ha god möjlighet att hinna umgås med familj och vänner utanför arbetstid – eftersom det påverkar människors mående positivt.

Teamet belyser även vikten av inkludering när man anställer personal – både när det kommer till kön och etnicitet, skriver TastingTable.

Annons