Mardrömsbeskedet för Zlatan och Helena Seger – som de inte vill ha

24 maj, 2022, 09:05 
AvPer Lidholm

En jobbig händelse för både Zlatan Ibrahimovic och kärleken Helena Seger dras upp igen – mitt framför deras ögon.

Annons

Fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic är som vanligt i ropet. Det senaste året har inte bara inneburit en comeback i det svenska landslaget, utan den 40-årige anfallaren har trots skadeproblem samtidigt precis avklarat en säsong i italienska Serie A – som slutade med att hans kära Milan vann hela ligan mitt framför näsan på lokalkonkurrenten Inter.

Därför är Helena Seger så hemlig!
Därför är Helena Seger så hemlig!

Hur framtiden nu ser ut för Zlatan är det ingen som vet, då stjärnan ännu inte avslöjat om han nu lägger skorna på hyllan eller inte.

– Det bestämmer jag de närmaste dagarna. Om jag mår bra fysiskt var det här inte min sista match. Jag ska överväga operation, säger Ibrahimovic till den italienska tidningen Gazetta dello Sport.

Av svaret att döma kanske inte ens Zlatan Ibrahimovics stora kärlek Helena Seger, 51, vet vad nästa beslut blir.

Annons

Jobbiga händelsen för Zlatan mitt i guldfirandet

Samtidigt som Zlatan just nu befinner sig i en guldyra nere i Milano riskerar nu glädjen att dämpas rejält då en jobbig händelse från förr har dragits upp igen.

2020 kantades av skandalrubriker då den uppmärksammade Zlatan-statyn i Malmö vandaliserades av Malmö FF-fans som var besvikna och arga över Malmö-sonens beslut att bli delägare i Hammarby IF.

Det hela eskalerade med att näsan på statyn sågades av och försvann och till sist togs hela statyn bort.

Zlatan-statyn utan näsan.

Och nu, över två år senare, har anonyma supportrar bestämt för att sälja tre kopior från en avgjutning av den försvunna original-näsan. De auktioneras ut på sajten varärnäsan.se.

Vinsten kommer ”att gå till ändamål som främjar arbetet mot den moderna och kommersiella fotbollen, för en fotboll där kärleken till klubbarna och idrotten står i centrum”, uppger man.

Annons

Fansens hårda ord om Zlatan Ibrahimovic

I ett mejl till Aftonbladet går supportrarna bakom auktionen hårt åt sin gamla spelare:

”Han symboliserar allt den moderna fotbollen står för, där pengar styr och kärlek och passion är sekundärt. Hans åsikt är betydelselös.”

Zlatans guldfirande i Milano efter ligasegern.

Oroligheterna kring statyn påverkade Zlatan och hans närmaste djupt när det hände.

”Det var jobbiga dagar. Jag var orolig för mina släktingar som bor där (i Malmö), det klottrades hos på fasaderna på deras hus. Man kallade mig Judas. I dag vet jag inte var statyn är. Men jag vet att jag står upp fortfarande, vid 40 års ålder”, skrev Zlatan Ibrahimovic i boken Adrenalina.

Därför kan man nu räkna med att supportrarnas nya hån väcker jobbiga känslor till liv både för Zlatan, Helena och resten av familjen. Fansens aktion lär vara det sista Zlatan och hans inre krets vill behöva tänka på i dessa tider när stjärnan nu står inför sitt kanske viktigaste beslut hittills, huruvida han ska avsluta karriären eller inte.

Annons