Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Detta är Margaux Dietz i Let's Dance: "Klickar bäst med Gunde Svan"

23 mar, 2018, 16:35 
AvAnnaClara von Hofsten
Margaux Dietz är en av deltagarna i Let's Dance 2018 som sänds på tv4. Hon är en stjärna som snabbt blivit allt större. Läs vår stora intervju med Margaux!
Annons

En av årets deltagare i Let’s Dance är 28-åriga Margaux Dietz – en härlig tjej med många järn i elden som bland mycket annat bloggar för tidningen Elle. För er som inte känner till Margaux sedan tidigare kan vi berätta att hon fick sitt genombrott i sociala medier när hon för snart ett år sedan filmade sin förlossning och lade ut filmen på Youtube.

Margaux är lika förvånad som någon annan över att hon ska vara med i Let’s Dance, men eftersom hon är en positiv tjej som gillar utmaningar tvekade hon inte länge när hon fick frågan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Privat älskar jag att dansa, släppa loss och ha kul, och det här ska bara bli så fantastiskt roligt! Men jag har ingen danserfarenhet alls att luta mig mot – om man inte ska räkna att jag dansade lite balett när jag var liten.

Nästa vecka kommer vi att få se Margaux och Alex Svanberg i rutan.

Det populära programmet innebär ju också ett fullständigt frossande i spektakulära kläder, något som Margaux ser fram emot.

Annons

– Ja, att sätta på sig en kort, urringad och tajt liten klänning är ju lite speciellt om man som jag brukar gå omkring i jeans och sneakers. Men jag älskar ju kläder och det ska bli väldigt roligt att få leva ut mitt lite mer kvinnliga jag!

Det är ett härligt gäng som dansar fram i rutan i år, och Margaux har börjat lära känna de andra deltagarna så smått.

– Den som jag klickat bäst med är faktiskt Gunde Svan – lite otippat kanske. Det känns stort, jag trodde aldrig jag skulle tävla mot Gunde Svan i någonting!

Let´s Dance innebär som bekant en hel del träning, och Margaux blev mamma till lille Arnold för tio månader sedan. Hur ska det gå?

Annons

– Åh, det kommer gå jättebra! Arnold håller också på att lära sig dansa – vi är på ungefär samma nivå, haha – så jag tror han kommer älska att hänga med mig i träningslokalen.

Innan vi skiljs åt kan jag inte låta bli att fråga vad modeintresserade Margaux tycker om våra svenska kungligheters klädstil?

– De är väldigt duktiga på att klä sig allihop, men jag tycker ändå prinsessan Sofia vinner stilkampen. Min personliga favorit är den ljusblå spetsklänning hon bar på Nobelfesten 2015. Sofia är väldigt vass och jag tror hon kommer fortsätta leverera.

Till sist, Margaux, har du någon chans att ta hem segern i Let’s Dance?

– Självklart har jag det, annars skulle jag inte vara här!

Här är alla deltagare i Let’s Dance! 

Videon kunde inte hittas

Foto: IBL

Annons