Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Margaux Dietz säljer sin lägenhet – kika in!

05 okt, 2018, 20:00 
Av
Margaux Dietz.
Influencern och ELLE-bloggaren Margaux Dietz säljer nu sin lägenhet. Och vilken inredningsdröm den är! Se bilderna från lägenheten här.
Annons

Margaux Dietz, influencer och ELLE-bloggare, har bestämt sig för att flytta. Tillsammans med sambon Jacob säljer paret därför nu sin vindsvåning i centrala Stockholm där de bor tillsammans med sin lille son Arnold.

Lägenheten om 81 kvadratmeter ligger på Luntmakargatan i Vasastan och eftersom det är en vindsvåning präglas lägenheten av vackra fönsternischer, snedtak, hög takhöjd och charmiga, kontrasterande takbjälkar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Margaux Dietz lägenhet
Margaux Dietz säljer sin lägenhet
Margaux Dietz säljer sin lägenhet i Stockholm
Annons

Planlösningen i bostaden är öppen mellan såväl kök, hall som vardagsrum. Köket hemma hos Margaux Dietz går i stilrent vitt med en arbetsbänk i carraramarmor och vitvaror samt detaljer i rostfritt.

I vardagsrummet, som ligger i anslutning till köket, finns en öppen spis intill matplatsen samt synliga murstockar. Vindsvåningen har dessutom en charmig liten terrass omgiven av takplåt med utsikt över kvarterets innergård.

Margaux Dietz lägenhet i Stockholm
Margaux Dietz lägenhet i Stockholm - terrassen
Annons
Nu säljer Margaux Dietz sitt hem i Stockholm

I lägenheten finns två sovrum, varav det större sovrummet är inrett med en braskamin, inbyggda garderober och har stylats i stilrena toner av grått och svart.

Annons
Margaux Dietz lägenhet – sovrummet
Margaux Dietz lägenhet – ett av sovrummen

Badrummet är ett av rummen som Margaux Dietz själv säger att hon kommer sakna allra mest – och vi förstår varför.

Annons

Badrummet, som många trogna följare tidigare sett i Margaux Dietz vloggar, är helt klätt i marmor och har lyxiga detaljer i blänkande mässing. Höjdpunkten är det fristående badkaret som har utsikt till terrassen genom ett fönster.

På sin blogg skriver Margaux om jakten på den nya bostaden: “Jag tror inte att jag kommer kunna hitta ett lika nice badrum, men hoppet är det sista som lämnar.”

Margaux Dietz badrum i marmor och mässing
Vackert badrum i marmor hos Margaux Dietz

Margaux Dietz lägenhet förmedlas av den nystartade mäklarfirman Nomad.

Läs Margaux egna inlägg om flytten på hennes blogg här.

Artikeln publicerades först på ELLE.

Foto: Henrik Nero för Nomad mäkleri/mäklare: Jörgen Olsson

Annons