Margaux Dietz skriver erotisk roman – det handlar den om

Margaux släpper erotisk bok!

Nu romandebuterar Margaux Dietz med en (eventuell) bladvändare som kommer drypa av erotik. Influencern meddelar även att boken är ”barnförbjuden”. Här är allt vi vet!
Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier
0:53

Efter reklamen: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier

(0:53)

Slå på ljud

Nu tar influencern tillika Youtubern Margaux Dietz ännu ett kliv in i det kulturella rummet när hon breddar på sitt cv inom författaryrket, med självbiografin Your best life och barnboken Arnold reser till Sydafrika i bagaget meddelar hon nu att hon gör sin skönlitterära debut. Och hon tar inte bara klivet in i det kulturella rummet, hon tar ett megakliv bort från barnböcker. Den nya romanen kommer vara minst sagt sexig, och hon meddelar i sociala medier att boken är ”barnförbjuden” eftersom den kommer innehålla en hel del erotik.

Margaux Dietz släpper erotisk roman i oktober 2021

Margaux Dietz låter nu världen veta att hon till hösten 2021 släpper en erotisk roman, vilken blir hennes första roman – som hon nu arbetat med i ett halvår.

”Möt min erotiska roman! Boken släpps i höst och är min skönlitterära debut. Den handlar om rätten till njutning och att vi kvinnor inte ska behöva be om ursäkt för vår sexualitet. Jag hoppas att ni kommer att njuta av boken”, informerar Margaux Dietz som också gör klart att hon kommer använda sig utav en spökskrivare.

– Jag tycker den typ av bok saknas på marknaden, förklarar hon på Youtube där man också får se hur Margaux Dietzs spökskrivare får besöka några av Margaux Dietz favoritplatser, och restauranger i Stockholm som för att få inspiration.

Margaux Dietz tidigare bok mötte kritik

Margaux Dietz tidigare bok Arnold reser till Sydafrika mötte kritik då den utspelade sig i Sydafrika utan att visa en enda svart person. Margaux Dietz bokförlag sa efter kritiken:

”Processen med att ge ut denna bok borde ha gjorts med större omtanke om viktiga frågor som representation och vithetsnormer”, meddelande förlagschefen Claes Ericson till Göteborgs-Posten då.

Och Margaux Dietz svarade även hon upp på kritiken i Aftonbladet under hösten 2020.

– Jag förstår att de är upprörda om de ser det på det sättet, självklart. Men nu har vi aktivt valt att inte ha med någon förutom närmsta familjen i boken. Jag tycker att det är bra att folk ifrågasätter, men det här är ju bara ett missförstånd, sa hon till Aftonbladet.

Foto: TT/Instagram