Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Forsblom ångrar beslutet – tunga beskedet strax före tv-inspelningen

03 jan, 2023, 17:00 
Indra Nordemar

Det blev inte riktigt som Maria Forsblom tänkt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
5 saker du inte visste om Maria ForsblomBrand logo
5 saker du inte visste om Maria Forsblom

Maria Forsblom, 36, har varit en given del av Nyhetsmorgon sedan 2013. Det var då hon klev in i TV4-studion som programledare för programmet, och sedan dess har hon vunnit alla morgonpigga svenskars hjärtan.

Men att arbeta med Nyhetsmorgon är både tids- och energikrävande, enligt Maria. Det är tidiga morgnar, långa pass, och en hel del förberedelser som ska göras inför direktsändningarna.

Nu har Maria dessutom tagit sig an ännu ett uppdrag, utanför Nyhetsmorgon. Men om det blev som hon tänkt? Nja inte riktigt, inför inspelningen nås hon nämligen av ett jobbigt besked.

Därför försvinner Maria Forsblom från Nyhetsmorgon

Maria har den senaste tiden lyst med sin frånvaro flera gånger på de dagar då hon egentligen håller i trådarna i Nyhetsmorgon.

– Det är givande att få bryta av vardagen med något helt annat. Det är ju mycket energi både till Nyhetsmorgon och privatlivet. Att man får komma i väg till andra miljöer och andra kulturer och få nya intryck, sa hon när många undrade var hon tagit vägen, till Hänt.

Annons

Jobbiga beskedet till Maria – mitt på flygplatsen

Vad hon gör råder det ett hemlighetsmakeri kring. Men det rör sig i alla fall om jobb som innebär flertalet resor, var är också okänt. Men nu låter det som att hon kanske får lite ont om kläder.

Maria delar nu med sig av att hon inte fått sitt bagage till den destination hon är på.

På Instagram skriver hon:

"Nästa gång ska jag lyssna på dig Anna Brolin och bara resa med handbagage. Förhoppningsvis hittar väskan fram innan vi ska hem igen... Strunt samma, nu skapar vi TV-historia"

Foto: TV4

Annons