Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Forsblom bekräftar: Gör sin sista sändning – försvinner helt från rutan

15 dec, 2022, 06:30 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

Nu meddelar Maria Forsblom att hon försvinner från Nyhetsmorgon.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
5 saker du inte visste om Maria ForsblomBrand logo
5 saker du inte visste om Maria Forsblom

Maria Forsblom, 36, har kommit att bli en storfavorit bland Nyhetsmorgon-fansen. Sedan 2013 har hon varit en självklar profil i rutan för alla morgonpigga tittare.

På sistone är hon däremot lyst med sin frånvaro. Maria har varit på resande fot i hemlighetsstämplat jobbsyfte, men var tillbaka i Nyhetsmorgon i veckan. Därför är det förmodligen nu till mångas besvikelse att återgången dessvärre inte blir långvarig.

Maria avslöjar nu att hon lämnar TV4 redan på torsdagen – och denna gång blir hon borta bra mycket längre.

Maria Forsblom försvinner från Nyhetsmorgon – igen

Att arbeta med Nyhetsmorgon är både tids- och energikrävande. Det är tidiga morgnar, långa pass, och en hel del förberedelser som ska göra innan direktsändningarna.

Annons

Maria har dessutom barn. Hon menar därför att hon behöver en paus.

– Det är givande att få bryta av vardagen med något helt annat. Det är ju mycket energi både till Nyhetsmorgon och privatlivet. Att man får komma i väg till andra miljöer och andra kulturer och få nya intryck, berättar Maria för Hänt.

Hon fortsätter:

– Men nu har jag ju varit borta. När jag körde första passet i går så var det som att jag längtat efter kollegorna och sändningarna så det känns lite konstigt faktiskt att checka ut redan på torsdag. Det känns som att jag har mer att ge, men man får väl ladda inför nästa år.

Därför lämnar Forsblom TV4

Ja, Maria anhängarna kan pusta ut, hon säger inte adjö för gott. Däremot kommer hon inte vara tillbaka förrän den 12 januari 2023, vilket innebär tre och en halv veckors ledighet.

– Jag har tagit extra ledigt faktiskt över både jul och nyår, man får passa på när man kan vara ledig och barnen är lediga från skolan. Så då blir det en lugn jul, säger hon.

Annons

Familjens planer inför jul är att åka norrut till sambons Emil Högglöfs föräldrar, och därefter fira äldste sonens födelsedag.

Foto: TV4

Annons