Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Forsblom plötsligt i tårar – känslosamma orden i direktsändning

14 nov, 2022, 11:00 
Maria Forsblom

Maria Forsblom kunde inte hålla känslorna i styr.

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Maria Forsblom har seglat upp och blivit en av Nyhetsmorgons mest omtyckta profiler. Med van hand vägleder hon tv-tittarna om aktuella nyhetshändelser och fascinerande livsöden.

Ibland blir det väldigt känslosamt i morgonsoffan och stundtals är det svårt att hålla känslorna i styr. Det blev Maria varse när hon intervjuade gästen Fredric Fohlin under söndagen.

Fredrics tuffa kamp: ”Orolig”

För fem år sedan drabbades han av leversjukdomen PSC, kronisk inflammation i gallgångarna. Sjukdomen gjorde att riskerna för cancer ökade markant och när cellförändringar uppstod krävdes en leverdonation.

Annons

Han fick stort stöd av frun Hedvig och sonen Harald, som vid tillfället var fem år gammal. Även om han aldrig tappade hoppet så började han avveckla två av sina företag ifall han skulle gå bort.

– Men jag kände mig absolut orolig. Jag började lägga ned två företag och tänkte att det inte skulle vara något problem om jag inte skulle klara det här, att det inte skulle finnas kvar saker att lösa upp efter mig, sa Fredric Fohlin.

Fredric Fohlin
Fredric Fohlin började lägga ned två företag.

Sonens fina gåva i direktsändning

Lyckligtvis behövde Fredric inte vänta speciellt länge på ett nytt organ. Men strax efter den lyckade operationen började kroppen krångla. Senare visade det sig att han fått hepatit C av den nya levern.

Annons

Den ansträngda och känslosamma berg-och-dalbanan påverkade så klart Fredric. Idag mår han äntligen kanon, men när han pratar om händelsen i har han svårt att hålla tillbaka tårarna.

Extra känslosamt blev det när sonen Harald kom in för att överräcka en bukett blommor till Fredric. Det var nämligen fars dag och ett utmärkt tillfälle att uppmärksamma gästen lite extra.

Harald och Fredric
Sonen Harald kom in i studion och överraskade sin pappa med en bukett blommor.

Maria Forsblom i tårar

Även Maria Forsblom blev djupt påverkad av den fina stunden och hade svårt att hålla känslorna i styr när det var dags att avsluta intervjun.

Annons

– Jag är så glad att jag fick träffa er båda, och nu får vi båda två torka lite tårar, vi går på paus alldeles snart. Stort tack för att ni kom, sa Maria Forsblom.

Maria Forsblom
Maria Forsblom har svårt att hålla känslorna i styr när Fredric Fohlin berättar om svåra sjukdomstiden.

Foto: TT/TV4

Annons