Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Forsbloms annorlunda beteende bakom kulisserna – fångas ovetandes på film

14 nov, 2022, 18:00 
Indra Nordemar

Det är mycket som tittarna inte får se i Nyhetsmorgon.

Annons
5 saker du inte visste om Maria ForsblomBrand logo
5 saker du inte visste om Maria Forsblom

Maria Forsblom, 36, har sedan 2013 varit en av de som varje vecka förmedlar nyheter till morgonpigga tittare i Nyhetsmorgon.

Att Nyhetsmorgon blivit en sådan succé beror ju mycket på de eminenta programledarna – de varvar allvar med skoj och har lätt för att bjuda på sig själva. Men hur är de egentligen när kamerorna inte rullar?

Inför gårdagens sändning fångades nämligen Maria på film – helt ovetandes om at hon filmades av kollegan.

Nya ansikten i Nyhetsmorgon

Det har på sistone skett stora förändringar i Nyhetsmorgon. Programtiden har utökats med två timmar på vardagarna, i stället för att sluta 10.00 sänds det nu mellan 05.45 till 12.00.

Det innebär förstås mer jobb för programledarna, därför har två nya anslutit till Nyhetsmorgon-gänget. TV4-profilerna Rania Shemoun och Thomas Ritter syns nu som fasta programledare i Nyhetsmorgon, men även Matilda Boza och Johan Macéus axlar rollerna då och då.

Annons

Ja, inför direktsändningar kan det ju hända att någon måste ställa in av diverse anledningar. Vid sådana tillfällen har Boza och Macéus varit tillgängliga. Och de har blivit så pass omtyckta att tittarna vädjat om att även de ska bli fasta Nyhetsmorgon-profiler.

Det återstår att se om de faktiskt blir om de blir en del av Nyhetsmorgon "på riktigt", men mer av dem har tittarna i alla fall fått se!

TV4-profilernas beteende bakom kulisserna

Senast i går ledde Johan Macéus programmet tillsammans med Maria Forsblom, och innan sändningen drog i gång visade han upp ett hemligt litet trick – för att ladda upp inför direktsändning är det nämligen armhävningar som gäller.

Det var på Instagram som Nyhetsmorgon delade klippet från Johans speciella "lilla rutin".

Men han är inte den enda som har för sig ett å annat bakom kulisserna – Maria Forsblom har vid upprepade tillfällen visat att hon har lite svårt att sitta still när musik drar igång.

Annons

Maria Forsblom fångas på film – mitt i dansen

På söndagen när Maria programledde gästades hon av Molly Hammar, som också framförde en låt. Och det blev då minst sagt festlig stämning i studion.

Tv-kocken Cecilia Köning, som går under namnet matfashionistan på Instagram har publicerat ett klipp på Maria när hon rockar loss till tonerna av Molly Hammar.

"ÄLSKAR hur det svänger i köket på TV4 huset", står det till videon.

Även Maria har sedan delat videoklippet:

"Det är gästen (och kollegorna) som gör festen!", skriver hon.

Så härligt ju – med lite dans på morgonkvisten!

Foto: TT, Instagram

Annons