Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Maria Forsbloms bröllopslycka – väljer att berätta: "Tack"

08 jul, 2024, 15:00 
Albin Bramstedt
Maria Forsblom.
Maria Forsblom är fantastisk som programledare i Nyhetsmorgon.TV4, Instagram
TV4-programledaren visar upp de härliga bilderna från bröllopet – öppnar upp om sin tacksamhet.
Annons
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”Brand logo
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”

Maria Forsblom är programledaren vi alla tycker så gott om. Hennes positiva energi blandat med intelligens och en stor nypa humor får henne att gå hem i stugorna.

TV4-profilen har länge varit en stor del av Nyhetsmorgon där hon flera gånger i veckan pratar om aktualiteter, nyheter och möts av olika former av gästspel. Hon har ett helt fantastiskt jobb, helt enkelt!

Maria Forsblom.
Maria Forsblom visade upp glädjen kring bröllopet på Instagram.Karin Törnblom/TT

Programledaren brukar dessutom visa upp sitt privatliv på sociala medier, och allt som oftast hamnar det på Instagram. Där publicerar hon allt från bilder på henne tillsammans med sina fantastiska kollegor och diverser händelser utanför professionen.

Annons

I helgen visade hon upp fantastiska bilder från ett bröllopsfirande,

"Vilket bröllop!"

På bilderna står Maria med en vacker rosa silkesklänning och firar sin kompis som har gift sig. Leende brudtärnor och vänner syns på det härliga bildspelet som förgyllde hela Instagram-flödet under söndagen.

"Igår lyste vår alltid vackra @becca008 extra mycket! Vilket bröllop! Vilken fest! Tack Rebecca och Jocke för att vi fick vara med när ni blev herr och fru Gill! ❤️", skriver Maria till inlägget.

Man ser verkligen på Maria hur mycket kompisens bröllop betyder för henne. Glädjen strålar igenom skärmen.

Annons

"Klarat oss ganska bra"

Maria Forsblom är sedan tidigare sambo med Emil Hägglöf. Paret har tillsammans barnen Milian, född 2015, och Matheo, född 2018.

Maria har förut kommenterat sina egna bröllopsplaner. Till tidningen Hänt svarade hon på varför det gått lite trögt kring utförandet.

– Hahaha! Det beror på vad man jämför med. Man vill väl inte ha ett bröllop nu under corona? Det är inte ens säkert man kan gifta sig nästa sommar heller. Men än så länge har vi klarat oss ganska bra, sa hon till tidningen.

Annons