Maria Forsbloms dolda kändismamma – därför känner du igen henne

24 feb, 2023, 14:00 

Maria Forsblom lägger upp en bild på sin mamma – därför känner du igen henne.

Annons

Maria Forsblom känner vi igen från Nyhetsmorgon i TV4. En varm och sympatisk ledsagare på morgnarna, när ett leende kan göra mycket för att kicka igång dagen på riktigt.

Vi ser henne ofta leda programmet på egen hand eller med någon av sina fantastiska kollegor.

Förutom att vara en framgångsrik journalist och programledare så är Maria även mamma till sönerna Matheo, 4, och Milian, 6, som hon har tillsammans med sambon Emil Hägglöf.

6 saker du inte visste om Maria Forsblom
6 saker du inte visste om Maria Forsblom

Maria Forsbloms mamma Kristina – det jobbar hon med

Men i veckan har Maria valt att lyfta fram en annan familjemedlem på sina sociala medier.

Recept.se Nyhetsbrev

Det rör sig om mamma Kristina "Sippan" Forsblom. Hon fyllde 66 i onsdags, vilket Maria firade med ett varmt formulerat inlägg på bildtjänsten Instagram.

Annons

"Lycka är att fira födelsedag med dig! Lycka är att vara i fjällen med dig! Största lyckan är att få ha en mamma som dig! Grattis älskade mamma på din dag", skriver Maria i inlägget.

Kristina har en karriär som inneburit att hon fått arbeta med några av våra allra största idrottsstjärnor. Hon är en legitimerad sjukgymnastik med inriktning på idrottsmedicin.

"Kombinationen idrott, skador och rehab har under många år varit ett stort intresse för Kristina och hon har i sitt arbete haft stort fokus på rygg och omkringliggande leder", kan man läsa på idrottsanläggningen Bosöns hemsida.

Kristina har jobbat extra nära damlandslaget i fotboll och även hjälpt svenska elitgolfare. Om du följt rapporteringen kring de extremt framgångsrika fotbollsdamerna har du säkert sett henne skymta förbi.

Kristina Forsblom
Kristina Forsblom hjälper Kosovare Asllani, en av våra absolut främsta fotbollsspelare.

Samtidigt har hon hunnit med att vara en kärleksfull och närvarande mamma.

– Min mamma finns där och gläds när det känns som att livet dansar och plockar upp en när man faller, har Maria sagt om sin mamma i en intervju med Hänt.

Annons

I kommentarsfältet reagerar också många på hur lika Maria och Kristina är på fotot.

"Åh vad ni är lika", skriver en användare.

"Man ser ju varifrån du ha fått ditt fina leende ifrån. Lika glada & söta båda två. Grattis till din mamma och fortsätt njut av er härliga tillvaro, jag gläds med er", skriver en annan.

"Lika som bär", skriver en tredje.

Annons