Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Forsbloms förvandling – totalt oigenkännlig på ny bild!

05 okt, 2023, 05:30 
Louise Wibergh Lenti
Maria Forsblom

Häromdagen fick vi se den stora förvandlingen.

Annons

Maria Forsblom är en av våra populäraste programledare i Nyhetsmorgon – och hon har faktiskt jobbat med programmet i hela 10 år! Med hennes varma leende och härliga energi hjälper hon oss att starta dagarna ute i landet.

6 saker du inte visste om Maria ForsblomBrand logo
6 saker du inte visste om Maria Forsblom

Förvirringen i Nyhetsmorgon

På nyhetsmorgon jobbar Maria bland annat med folkkära Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Anders Pihlblad, Soraya Lavasani och Sofia Geite.

Det har den senaste tiden varit flera tittare som blivit fundersamma kring Marias relation till kollegan Sofia Geite. Det är många som uppmärksammat att kollegorna är väldigt lika varandra och vid flertalet tillfällen blandas de ihop.

– Varenda gång hon jobbar så får jag meddelanden. Det kan va exempelvis ‘Hej, vilken fin topp du har i dagens sändning’. Och jag får ju svara då ‘Det är inte jag’, säger Maria Forsblom till Hänt.

Det började spekuleras bland tittarna om kollegorna var släkt och till och med tvillingar. Det hela gick så långt att TV4 till slut gick ut på sin Facebook och skrev att ” Maria Forsblom och Sofia Geite är inte tvillingar, bara lika!”.

Annons

Nog får vi hålla med om att de är rätt lika ändå!

Den nya bilden på Maria Forsblom

Under måndagen var det skolfotografiets dag vilket uppmärksammades under Nyhetsmorgons sändning.

Till vår stora förtjusning fick vi se urgulliga bilder på Johan Macéus, Ulrika Elvgren, Martin Järborg, Thomas Ritter, Maria Snellman och Maria Forsblom som barn.

Vi är vana att se Maria Forsblom med sitt karaktäristiska leende från öra till öra och gnistrande vita tänder. Här får vi däremot se en lite mer tillbakadragen och allvarlig Maria som står rakryggad i polotjöja och pullover.

– Ser ni hur noga håret ligger bakom örat – men ett leende bjöd man inte på, säger Maria fnissandes när hon får studera sitt gamla skolfoto.

Här ser vi lilla Maria från klass 3D i Skarpnäckskolan. Klickar man vidare syns även Martin Järborg, Ulrika Elvgren och Johan Macéus. Så söta allihop!

Foto: TT

Annons