Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Forsbloms hemlighet ute – tvingades vara tyst: ”Äntligen får jag berätta”

02 nov, 2023, 14:30 

Nu kan TV4-stjärnan Maria Forsblom äntligen avslöja vad hon har haft för sig den senaste tiden!

Annons

TV4-stjärnan Maria Forsblom har i flera år varit starkt förknippad med Nyhetsmorgon. Där har hon varit en av programmet mest folkkära profiler och lyckats med konsten att förmedla både allvar och humor.

5 saker du inte visste om Maria ForsblomBrand logo
5 saker du inte visste om Maria Forsblom

Succén i programmet har gjort att hon också fått äran att agera programledare på annat håll och varit den som hållit tyglarna i det trallvänliga TV4-programmet Secret Song.

I perioder har hon även lyst med sin frånvaro i Nyhetsmorgon, vilket har lett till en rad spekulationer, och på sina sociala medier har hon varit kryptisk i sina svar när tittarna frågat om hennes beteende.

Maria Forsblom
Maria Forsblom har den senaste tiden försvunnit från Nyhetsmorgon i perioder.

Maria Forsbloms udda beteende

Samtidigt har det varit tydligt att hon befunnit sig mycket utomlands, där hon pendlade mellan snöiga berg och sandig djungel. Hon har själv beskrivit det som att hon varit i ”en annan del av världen”.

Annons

Varför hon har dykt upp på främmande platser har hela tiden varit hemligt. Maria Forsblom har själv sagt att hon inte får säga någonting, men har avslöjat att det rör sig om ett ”spännande tv-äventyr”.

”Kan tyvärr inte berätta riktigt än, men ser framemot när jag kan berätta vad vi gör här”, har hon tidigare skrivit i ett inlägg på sin Instagram.

Maria Forsblom avslöjar förändringen

Nu är förändringens tid här! Maria får äntligen berätta vad hon sysslat med de senaste månaderna och förklarar att det rör sig om ett helt nytt program, som snart har premiär på TV4.

”I januari är det premiär för Drömkåkar utomlands! Vi får följa 5 familjer som vågar ta klivet och förverkligar drömmen om att renovera ett hus i deras favoritland, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Förväntan, glädje, hopp och eufori blandas med frustration, rädsla och förtvivlan när 5 helt olika hus tar form. Jag är så imponerad, och har sån respekt för våra deltagare efter att ha sett hur de har slitit under ett år”.

Foto: TT/Instagram

Annons