Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Forsbloms lägenhet - så mycket är den värd

05 aug, 2022, 21:14 
AvIbraheem Alsalman

Inte dåligt.

Annons
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusketBrand logo
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Maria Forsblom är en stjärna i TV4:s långkörare Nyhetsmorgon. Hon började på kanalen för snart 20 år sedan, närmare bestämt 2003. Då jobbade hon som studiovärdinna på programmet. Ofta sköter hon sändningarna tillsammans med kollegorna Martin Järborg och Steffo Törnquist.

– Jag har passerat många olika poster. Det är alltså 17 år av att gå upp så tidigt, har hon tidigare sagt till Aftonbladet.

Forsblom har genom åren haft olika roller som journalist. Ett tag jobbade hon som reporter för sedan bli redaktör istället.

Karriärklättringen har också märkts i lönekuvertet.

Så mycket är Maria Forsbloms lägenhet värd

Enligt en kartläggning som Nyheter24 har gjort så hade Maria Forsblom en fastställd förvärvsinkomst på svindlande 1 027 900 kronor under 2020. Hon hade ett underskott av kapital på 20 630 kronor. Med den lönen innebär det att Forsblom kunde plocka ut en månadslön på drygt 85 660 kronor.

Annons

Med andra ord så kan vi konstatera att Maria Forsblom har det rätt bra ekonomiskt, vilket även hennes bostad visar. Enligt Hitta.se så är hennes lägenhet, som ligger i centrala Stockholm, värderad till 11 400 000 kronor.

Annons