Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Forsbloms stora beslut med familjen – går ut med sanningen: ”Orosmoment”

27 maj, 2024, 18:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Nu berättar Maria om planerna för familjen.
Annons

Flera morgnar i Nyhetsmorgon-rutan ser vi Maria Forsblom, 37. På senaste tiden har hon dock breddat sina vingar och nyligen var hon även programledare för ”Drömkåkar utomlands” som premierade i januari.

6 saker du inte visste om Maria ForsblomBrand logo
6 saker du inte visste om Maria Forsblom

Maria Forsblom med sonen Matteo

I veckan var det däremot aktuellt med annat – nämligen familjehäng på säsongspremiären av Kolmårdens djurpark, dit hon tog med sig sonen Matteo.

– Vi har längtat mycket efter det här och sett fram emot besöket här på Kolmården, säger hon i en intervju med Expressen.

Maria Forsbloms sommarplaner med familjen

Maria passar även på att avslöja sommarplanerna med familjen.

– Det blir mycket Sverige i år. Förhoppningsvis, eller det kommer bli mycket norröver. Vi ska bland annat ut och fjällvandra.

Annons

Närmre bestämt ska programledaren ta pick, pack och familj upp till Idre, där de också spenderade vintern med skidåkning som gav henne försmak på fjällområdet.

”Orosmoment”

Men det finns en oro – nämligen barnen.

– Det är väl det enda lilla orosmomentet. Men jag tror att vi kan övervinna det med hjälp av mycket gott i fickorna.

– Vi pratade faktiskt med en expert på jobbet i ”Nyhetsmorgon” som kan vandring och han gav rådet att: ”Lägg ribban mycket lägre än vad ni tror”. Så jag tänker att om vi bara kommer 500 meter, så får det vara så då.

Att ha familj har också lärt Maria att ta saker med ro, och i intervjun med Expressen säger hon att hon inte ska försöka ha ett mål utan istället glädjas åt att se barnen ha det roligt på vägen.

Annons