Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Forsbloms trista besked lämnar tittarna i sorg: ”Slutet närmar sig”

22 feb, 2024, 16:00 
TV4-stjärnan Maria Forsblom försvinner snart från rutan.
Annons
5 saker du inte visste om Maria ForsblomBrand logo
5 saker du inte visste om Maria Forsblom

Det var Nyhetsmorgon som formade Maria Forsblom till en sann TV4-stjärna. Det var där, i morgonsoffan, som hon visade sin kunskaper i rutan, ställde relevanta frågor om ämnen som i stort sett kunde handla om vad som helst.

Därför har kanalen belönat med andra program, som satsningen Secret Song Sverige, och senaste tiden har vi kunnat följa henne i livsstilsprogrammet ”Drömkåkar utomlands”, där vi får se svenskar göra verklighet av sina drömmar om en tillvaro utomlands.

– Jag är så djupt imponerad över våra deltagare som vågar satsa stort. Eftersom de flesta har sitt liv här hemma i Sverige möter de oanade, frustrerande och svårlösta utmaningar när de samtidigt ska renovera i ett annat land, i en annan kultur och på ett annat språk, sa Maria Forsblom inför säsongen.

Annons
Maria Forsblom
Maria Forsblom är en av favoriterna i Nyhetsmorgon.TV4

Maria Forsbloms trista besked

Alla goda ting har ett slut. Dessvärre närmar sig nu ”Drömkåkar utomlands” slutet och det är bara ett fåtal avsnitt kvar av programmet, något Maria Forsblom själv kontemplerar över på sin Instagram.

”Slutet närmar sig! Nu finns det näst sista avsnittet av Drömkåkar utomlands på TV4 Play. Framgångarna och oönskade hinder löser av varandra för våra kämpar i Österrike, Tunisien, Mallorca och Italien.Sänds också på TV4 ikväll onsdag kl 21:00”, skriver hon.

Tittarna reagerar kraftigt

Det är så klart ett väldigt tråkigt besked. Många har kommit att uppskatta det nya livsstilsprogrammet – och i kommentarsfältet är det tydligt att många hoppas på ytterligare en säsong.

”Jag älskar ditt program det är kul se och intressant och alltid lär man sig något”, skriver en person.

”Jag vill se fler program!”, skriver en annan.

”Hoppas på en säsong till”, skriver en tredje.

”Så bra program! Passar dig perfekt”, skriver en fjärde.

Foto: TV4/Instagram

Annons