Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Montazamis beslut med maken Kamran – insikten efter 35 år ihop

18 jan, 2023, 20:50 
Indra Nordemar

Det nya året innebar en stor insikt för Maria Montazami och maken Kamran.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Maria Montazami blev känd för hela svenska folket när hon dök upp i rutan i Svenska Hollywoodfruar 2009. Hon lyckades då charma sig in i tittarnas hjärtan och har sedan dess fortsatt vara en av Sveriges mest omtyckta tv-profiler. Även i helt andra program.

TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

I fjol ställde hon upp i The Island – mer eller mindre raka motsatsen till Hollywoodfruarna. På en öde ö utanför Panama tvingades hon och en grupp andra svenska kändisar kämpa med hunger och vilda djur, utan förnödenheter.

Nu byter hon ut Stilla havet mot Atlanten. Ja, Maria är en av de som kommer delta i nya säsongen av Över Atlanten.

– Jag är glad att jag fått en chans att visa att man kan vara Hollywoodfru samtidigt som man har lite pannben. Jag är jättestark och uthållig, och är duktig på att laga mat. Jag har nästan hela kittet, säger hon skämtsamt till Aftonbladet.

Maria, Kamran och deras fyra barn bor alla i Los Angeles, USA.

Maria Montazami om beslutet med maken Kamran

Men det innebär återigen noll kontakt med maken Kamran på flera veckor. Ett sista samtal, sedan hörs de inte förrän Maria är i land igen. Men det är ingenting hon oroar sig över.

Annons

Marias och Kamrans kärlek är lika stark i dag som för 35 år sedan – och nyligen tvingades de till ett beslut som fick dem att påminnas om sina starka känslor för varandra.

– Kärlekslivet är på topp, fem plus. Jag och Kamran var faktiskt sjuka över nyår. Då tillbringade vi så mycket tid hemma med bara varandra. Vi drack citronvatten och kollade på tv och tyckte det var väldigt kul att vi fick vara tillsammans så myckert, säger hon och fortsätter:

– Vi var nästan förvånade över hur mycket vi tycker om varandra efter 35 år tillsammans.

Foto: TT

Annons