Marie Agerhäll och Jesper Rönndahls beslut i relationen – efter alla år: "Vi fick..."

10 feb, 2023, 19:00 

Paret berättar själva om beslutet i relationen.

Annons
5 skandaler i "På spåret"!
5 skandaler i "På spåret"!

Komikerparet Marie Agerhäll, 40, och Jesper Rönndahl, 43, är just nu båda superaktuella i varsitt populärt tv-program i SVT.

Ikväll ser vi nämligen Marie tävla i semifinalen av På spåret, tillsammans med Fritte Fritzson. Och imorgon ser vi Jesper leda deltävling 2 av Melodifestivalen tillsammans med Farah Abadi!

Ja, båda har minst sagt fullt upp i karriären. Och dessutom är de föräldrar till två barn – men tycks ändå få vardagen att gå ihop på ett väldigt lyckat sätt!

Marie Agerhäll och Fritte Fritzson i På spåret 2023.
Ikväll ser vi Marie och Fritte tävla i semifinalen av På spåret!

Marie Agerhäll och Jesper Rönndahls familjeliv

Marie och Jesper har varit ett par sedan 2012, och det var just humor som gjorde att de föll för varandra.

Annons

– Ja, så var det nog. Jag träffade dig när jag var tillsammans med en annan människa och då tänkte jag ”han ska inte få mig och skratta”. För jag hade hört att han fick många på fall och jag tänkte ”han ska minsann inte få mig på fall”, berättade Marie i en intervju med Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon 2019.

2015 kom parets första barn, och två år senare valde de dessutom att gifta sig. 2021 kom baby nummer två och idag bor hela familjen i en villa i Hägersten.

Marie Agerhäll och Jesper Rönndahls beslut i relationen – egna orden: "Vi vann"

Marie och Jesper är ju inte bara partners utan även kollegor. De har sedan många år tillbaka jobbat ihop med olika projekt, där det kändaste är humorserien "Dips" som hade premiär i SVT 2018.

Att både leva ihop och arbeta ihop verkar fungera alldeles utmärkt för paret, och i en intervju med Café 2016 berättade Jesper att de delar på barnansvaret och föräldraledigheten. När han fick frågan om hur många pappadagar han tog ut svarade han:

Annons

– Jag vet inte, men det var hela våren och sommaren. Vi fick jämställdhetsbonus, så det betyder väl att vi vann på något sätt!

Annons