Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Marie Mandelmann visar upp dottern 30 år senare – tar alla med storm!

04 jan, 2024, 13:00 

Nu väljer Marie Mandelmann att lyfta dottern Disa lite extra!

Annons

Gustav och Marie Mandelmann intog hela Sverige med storm när de dök upp i rutan för första gången 2017 och med sin förmåga att ratta gården på Österlen fann de en plats i svenska folkets tv-hjärtan.

Marie Mandelmann om bråket: ”Jag sa nej”Brand logo
Marie Mandelmann om bråket: ”Jag sa nej”

Under åren har paret bjudit på härliga recept, hemmafix och tittarna har även fått stifta bekantskap med alla djur som vandrar runt på Mandelmanns stora gård.

— Vi flyttade in på gården för 26–27 år sedan, och allt har gått i ett och det är småbarn och det är odlingar och vi har byggt upp det här. Man hinner inte ens känna efter att man faktiskt är ganska trött, sa Marie Mandelmann ifjol.

Annons
Gustav Mandelmann och Marie Mandelmann
Marie Mandelmann och Gustav Mandelmann har gjort succé i TV4.

Barnens fina gest för att hjälpa Gustav och Marie

Förutom allt arbete med gården så är de också föräldrar till fyra barn: Aaron, Tora, Disa och Joel. Om somrarna brukar de jobba på gården, men till skillnad från sina föräldrar har de valt att ligga lågt i rampljuset.

Det är också väldigt välkommet att ha barn som brinner för gården, så att Marie och Gustav kan se till att varva ned lite mellan tv-uppdragen och få lite välbehövlig vila utomlands.

– Vi var verkligen jättetrötta efter den här inspelningen, julprogrammet och valpningen, vi stod knappt på benen. Vår son sa: ni måste pausa. Åk nu. Så vi åkte till Key West, det var fantastiskt också, sa Marie Mandelmann till Aftonbladet.

Annons

Marie Mandelmann visar upp dottern Disa

Ja, barnen betyder väldigt mycket för Marie och Gustav. Nu har dessutom dottern Disa fyllt 30 år gammal – och det firas med att helt plötsligt dyka upp i rampljuset på mamma Maries Instagram.

”Idag för 30 år sedan var vi på BB och kl 01.20 den 1 januari 1994 föddes den sötaste lilla flicka !Grattis på födelsedagen Disa! Nyårsafton och nyårsdagen är alltid dina dagar!”, skriver Marie stolt.

Marie bjuder dessutom på ett härligt bildspel som följarna uppskattar något enorm och i kommentarsfältet är det fullt av glada tillrop och gratulationer!

Foto: TT/Instagram

Annons