Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

”Johan Falk”-paret försvann – Marie Richardson och Jakob Eklunds liv med familjen

09 jul, 2021, 20:01 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Skådespelarparet Marie Richardson och Jakob Eklunds två gemensamma barn har vuxit upp! Klara och Leon är idag 26 respektive 21 år gamla – och här är barnen idag.
Annons
Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!Brand logo
Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!

Det skådespelande paret Marie Richardson och Jakob Eklund har vi sett i många roller genom åren, och ibland även som motspelare till varandra. Bland annat i Johan Falk-filmerna, där karaktärerna de spelar inleder en kärleksrelation. Och det är faktiskt inte alla som har koll på att Marie och Jakob är ett par i det verkliga livet, något de varit länge. De träffades när de gick på Scenskolan i slutet på 80-talet, och 2008 blev de äkta makar.

Makarna Marie Richardson och Jakob Eklund har två barn

Tillsammans har de två barn, dottern Klara och sonen Leon. Klara föddes 1995 och är idag 26 år gammal, och Leon kom till världen fem år senare. Han föddes 2000 och är idag 21!

Jakob och Marie med dottern Klara när hon var liten.

– Klara är 21 och har flyttat till Uppsala för att läsa statsvetenskap. Jag är jätteglad för hennes skull. Jag har velat åka och hälsa på henne, men hon har inte haft tid för några besök – men jag vet ju att hon är nära och har det bra. Hade jag inte haft Leon hemma hade det säkert känts annorlunda – han är glad, flyttade in i hennes rum direkt, sa Marie om barnen i en intervju med Hälsoliv 2016.

Annons

Och i en intervju med Aftonbladet tre år senare redogjorde hon för känslorna kring att båda barnen skulle flytta ut och lämna hemmet för gott.

Marie Richardson med sina två barn
Marie Richardson med barnen på premiären av Gröna Lund.

– Jag tror det kommer bli jättetomt. Alla säger ju att det kan bli en kris när barnen flyttar ut. Man har ju levt för dem, känt sig behövd och viktig. Fast det är klart att det finns något positivt i det också. Vi kan bli nyfiknare på varandra. Alla relationer kan förändras och relationer är det mest spännande jag vet så det ska bli kul att se vilken relation vi kommer att få då.

Barnen Klara och Leon har vuxit upp

Klara och Leon har synts ihop med sina föräldrar på röda mattan under diverse biopremiärer.

Annons
Marie Richardson och dottern Klara
Marie Richardson med dottern Klara som sällskap på röda mattan, 2015.
Jakob Eklund och sonen Leon
Jakob Eklund med sonen Leon på Star Wars-premiär, 2015.

Jakob Eklund har även en dotter från en tidigare relation. Tove Eklund är född 1980 och är idag 41.

TV: Se 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrarBrand logo
TV: Se 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar
Annons