Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mark Levengood har panikflytt från sitt hem – tvingas bo på hotell: "Vad göra?"

09 aug, 2023, 20:00 

Mark Levengood har råkat ut för en mycket olustig incident i sitt eget hem, som resulterat i att han tvingats flytta in på hotell.

Annons
Mark Levengood & Jonas Gardell separerar – efter 37 år ihopBrand logo
Mark Levengood & Jonas Gardell separerar – efter 37 år ihop

Mark Levengood, 59, är en av våra mest folkkära programledare.

Under sin framgångsrika karriär har han skrivit flera uppskattade böcker, samt synts och hörts i stora tv-produktioner och radioprogram.

Under flera år ledde han SVT:s sändning av Victoriadagen på Öland och var en mycket uppskattad programledare – både av tv-tittarna och kungafamiljen själva.

Kronprinsessan Victoria delar tillsammans med Mark Levengood ut Victoriastipendiet 2014 under årets firande av kronprinsessan Victorias födelsedag i Borgholm på Öland.
Mark var programledare för Victoriakonserten i många år!

Skilsmässan med Jonas Gardell

2011 gifte sig Mark med stjärnförfattaren och dramatikern Jonas Gardell, 59, och sedan dess har de varit ett av Sveriges kändaste och mest älskvärda par.

Annons

Därför var många chockade och uppgivna när de tidigare i år gick ut och berättade att de valt att separera.

”Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner. Vi går i terapi och får se var det leder”, skrev Jonas på Instagram i januari.

Relationen mellan Mark och Jonas verkar trots allt vara fin. Vi såg dem nämligen tillsammans i årets Prideparad, precis som tidigare år!

Mark Levengood har panikflytt från sitt hem – tvingas bo på hotell: "Vad göra?"

Under den senaste veckan har Mark dock råkat ut för något mycket olustigt i sitt hem.

"Sent igår slank en råtta in hos mig, dörren mot gatan stod öppen. Jag reagerade mycket manligt, låste in den i sovrummet och flydde hals över huvud. Bodde på hotell. Jag HATAR råttor. Troligen ligger den nu i min säng och njuter. Jag vågar inte gå tillbaka. Vad göra???? 🐀", skriver han på Instagram.

Ja, det låter inte alls roligt med en liten oinbjuden gäst i hemmet! Lyckligtvis har Mark fått tips från sina följare i kommentarsfältet under bilden.

Vi hoppas att det löser sig, för både Mark och råttan!

Annons