Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mark Levengood och Jonas Gardell skiljer sig - nya beslutet efter separationen

21 jun, 2023, 13:59 

Jonas Gardell och Mark Levengood har bestämt sig för att gå skilda vägar.

Annons

Tidigare i år meddelade Jonas Gardell och Mark Levengood att de separerar. De hade då varit ett par i 37 år och varit gifta i 11. På Instagram delade de med sig av det tråkiga beskedet.

Mark Levengood & Jonas Gardell separerar – efter 37 år ihopBrand logo
Mark Levengood & Jonas Gardell separerar – efter 37 år ihop

”Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner", skrev Jonas.

”Det är med stor sorg som vi efter ett långt liv ihop idag meddelar att vi separerar. Vi kommer dock fortsätta vara gifta, och får hjälp att försöka reda ut det som är svårt och trassligt.Sänd varma tankar till oss. Dock kommer vi med hänsyn till vår familj inte att svara på några frågor och ber om respekt och förståelse för detta”, skrev Mark.

Annons
Mark Levengood och Jonas Gardell
Mark Levengood och Jonas Gardell.

Jonas Gardell och Mark Levengood skiljer sig

Men nu har paret bestämt sig för att gå skilda vägar. Jonas och Mark har skickat in en skilsmässoansökan till Stockholms tingsrätt. I handlingarna står det:

”Tingsrätten dömer till äktenskapsskillnad mellan parterna”.

”Eftersom parterna är överens har de omedelbart rätt till äktenskapsskillnad”.

Mark och Jonas om framtiden

Mark och Jonas har två barn ihop. Paret har i flera intervjuer efter separationen sagt att de inte vet hur framtiden kommer att bli.

Annons

– Ja kan inte frånkoppla mig från Jonas nu heller, det vill jag inte heller. Så vilken form vi nu än väljer att leva i framtiden så tror jag att vi alltid kommer betyda väldigt mycket för varandra, sa Mark i podcasten Värvet.

– Vi går kanske inte separerade vägar, vi går bara en oväntat krokig gångväg som vi inte hade väntat oss, sa Jonas i Nyhetsmorgon.

Mark Levengood och Jonas Gardell
Mark Levengood och Jonas Gardell skiljer sig.

Foto: TT

Annons