Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Märkliga händelsen med Carina Bergfeldt – ex-pojkvännen söktes upp av maken

06 okt, 2023, 10:30 

Carina Bergfeldt berättar nu själv om oväntade mötet.

Annons

Carina Bergfeldt är i dag en av SVT:s största profiler. Efter att ha agerat USA-korrespondent för kanalens räkning, har hon i dag en egen talkshow där hon intervjuar kända gäster.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Numer är hon bosatt i Sverige. Vid sidan av den framgångsrika karriären lever hon ett lyckligt familjeliv tillsammans med maken Jesper Zølck, som hon gifte sig med 2019, och sonen Hamilton.

Hon är dessutom aktuell med boken ”Födelsedagen”, som hon skrivit ihop med deckarförfattaren Sofie Sarenbrant, och nyligen befann sig författarduon på Bokmässan i Göteborg.

Jesper Zølck och Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt med maken Jesper Zølck.

Jespers möte med Carinas ex

Carina Bergfeldt hade då sett till att ta med sig sin älskade make Jesper. Tillsammans vandrade de runt bland alla författare, tog del av Sveriges kultur ihop och minglade.

Annons

Men det var en händelse som stack ut. På mässan befann sig nämligen fotografen Rickard L Eriksson, som en gång i tiden var tillsammans med just Carina Bergfeldt.

Det var också när Jesper vandrade runt och minglade som han lyckades söka upp Rickard.

”I vimlet träffade dansken Rickard, min pojkvän när jag var 15 år”, skriver Carina Bergfeldt på Instagram.

Oväntade draget – Jesper visar

Under åren har Rickard dessutom tagit flera bilder på Carina Bergfeldt. En av bilderna tycker Jesper lite extra mycket om, och har sett till så han bär med sig den bilden överallt.

”Dansken visade glatt upp sitt mobilfodral – hans favoritbild på mig, tillika en bild som Rickard tagit”, skriver Carina Bergfeldt och fortsätter:

”Dessutom dök Rickards bild plötsligt upp på signeringsbordet, då en herre inte ville att jag skulle skriva mitt namn i en bok, utan på en utriven bild från tidningen där bilderna publicerades”.

Foto: TT/Instagram

Annons