Markoolio tvingas be om ursäkt för sin mammas beteende i tv – gick över gränsen

10 feb, 2023, 16:30 
Markoolio tvingas be om ursäkt för sin mammas beteende i tv.
Annons
TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio
TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio

Marko "Markoolio" Lehtosalo har alltid hållit fram sin mamma som stöttepelare, men också källa till skratt och anekdoter. Nu på senare år har mamman fått allt mer egen tid i rampljuset, vilket kulminerat i realityserien ”Marko och Irma”.

Där hjälper Marko sin mamma att bygga ett hus.

– Bakgrunden är att jag köpte ett hus åt henne på Ingarö för tolv år sedan. Men sedan upptäckte vi att huset var angripet av mögel, så det började rinna i näsan och klia i ögonen, säger Marko till TT.

Markoolio tvingas be om ursäkt efter mamma Irmas utspel

Marko & Irma
Marko & Irma roar många tittare.
Recept.se Nyhetsbrev

Nu har tv-publiken alltså fått stifta bekantskap på riktigt med den färgstarka Irma. Hon går verkligen genom rutan – men hennes frispråkighet har också ställt till med kontrovers.

Annons

I Markos kommentarsfält på Instagram har en tittare framfört ett klagomål. Inte på Marko eller på programmet – utan på Irma.

"Jag gillar verkligen dig och din mamma i hennes husbygget men varför måste hon svära så?! Mina barnbarn undrar så", skriver personen.

Marko ger ett väluppfostrat svar.

"Befogad fråga. De ba e så. Sorry", skriver han.

Men flera andra följare har varit snabba med att rycka ut till Irmas försvar.

"För att det bara är kraftuttryck. Bra att använda när man inte har svenskan som sitt modersmål. Perkele", skriver en användare.

"Det är en av dom roliga sakerna med Irma att hon svär så mycket", skriver en annan.

"Ja hon är bara sig själv. Vad gör det? Så mycket kärlek som finns. Jag fullkomligt älskar dem båda. Två naturliga enkla människor. Det behövs i dagens samhälle", skriver en tredje.

"Hon är filterlös"

Marko märkte att Irma höll för tv när han började lägga ut klipp på henne på sina sociala medier. Hans följare slukade allt som hade med Irma att göra.

Annons

– Då märkte vi att hon har det i sig. Hon är rätt filterlös och det funkar mycket bra, säger han.

– När jag lägger upp grejer med henne på mitt Instagramkonto så märker jag att det sticker i väg. Folk gillar henne för hon har någonting som många vill ha, men som de inte vågar ha, som filterlösheten. På gott och ont.

Annons