Markoolios chockavslöjande efter romansryktena om Ebba Busch: "Såg mig på tv och hörde av sig"

21 feb, 2023, 13:30 

Marko "Markoolio" Lehtosalo pratar om kärlekslivet efter ryktena om Ebba Busch.

Annons

Marko "Markoolio" Lehtosalo och hans kärleksliv hamnade plötsligt i fokus för några år sedan. Det var efter att Kristdemokraternas partiordförande Ebba Busch skilt sig från fotbollsspelaren Niklas Thor.

Plötsligt började det talas om att Ebba och Marko hade en romans. Komikerna Edvin Törnblom och Johanna Nordström, som driver Sveriges största podcast "Ursäkta" ihop, spädde på ryktesspridningen.

– Det är ett rykte, men det stämmer, sa Johanna i ett poddavsnitt och fick medhåll från Edvin:

– De är så kära. Fyra månader har de varit tillsammans. De är så lyckliga. Och det här är spridit sig över Stockholm, alla vet det, skämtade han.

TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio
TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio
Recept.se Nyhetsbrev

Markoolio ryktades dejta Ebba Busch – här är sanningen

Både Marko och Ebba dementerade uppgifterna. Men för Marko slutade inte de märkliga turerna kring hans dejtingliv där.

Annons

Han testade dejtingappen Tinder, bara för att en dag upptäcka att han blivit avstängd. Någon misstänkte att kontot tillhörde en bluffmakare som låtsades vara den kände artisten.

– Ja, jag försökte få kontakt med Tinder men ingen svarade. Sedan var det någon representant från appen som såg mig på tv och hörde av sig och löste det, säger Marko till magasinet Wellness.

Avslöjar: "Jag är kanske inte är en förhållandemänniska"

Marko skilde sig från Jessica Westergård Lehtosalo för ungefär tre år sedan. De gifte sig 2014 under en kändistät vigsel och har tre barn ihop. Nu lever Marko ett varannan vecka-liv och har länge drömt om att finna kärleken.

Men nu ligger romansplanerna på is, medger han.

– Jag har tänkt mycket på det och just nu är det bra som det är. Jag kanske inte är en förhållandemänniska, säger Marko.

– Problemet är att jag lätt tappar rutinerna när jag lever ensam. När barnen inte är här sover jag på soffan och slarvar med tvätt och matlagning.

Vi här på Svensk Dam önskar självfallet Marko all lycka till med kärlekslivet!

Annons