Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Markoolios kärleksbesked – efter alla rykten

11 sep, 2023, 14:30 
Louise Wibergh Lenti
Nu vet vi hur det ligger till med Markoolios kärleksliv.
Annons

Marko ”Markoolio” Lethosalo har varit singel i 3 år efter uppbrottet med exfrun Jessica Westergård. Tätt efter uppbrottet började det däremot spridas rykten om att Marko redan hittat ett nytt kärleksintresse.

TV: Hör mammans chockerande avslöjande om MarkoolioBrand logo
TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio

En oväntad romans

Under 2020 spreds det rykten om Marko och Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch. Busch hade separerat från sin exman Niklas Thor i slutet av 2019 och tätt därefter började flera medier spekulera i att hon och Marko funnit varandra.

Podcastduon Johanna Nordström och Edvin Törnblom var snabba på att föra ryktet vidare. I sin podcast ”Ursäkta” skämtar de om Markos relation med Busch och säger ”De är så kära. Fyra månader har de varit tillsammans. De är så lyckliga”. Detta spreds sen vidare som en löpeld via deras hundratusentals lyssnare.

Annons

Marko Lethosalo: ”Vilda spekulationer och fantasier”

Både Marko Lethosalo och Ebba Busch blev nerringda av såväl media som privata vänner som undrade om de faktiskt var tillsammans. Bägge dementerade det kraftigt – om och om igen. På instagram lade Marko skämtsamt upp en gammal bild på Ebba Busch där han klippt in sitt eget huvud med texten ”Känner mig lite som hiphopens David Batra, här står jag och min bae i matchande läder, vi matchar alltid, jag och min lilla ledare”.


Trots den tydliga ironin i inlägget fortsatte spekulationerna om relationen att hagla. Dagen därpå kom det ett nytt inlägg med ett förtydligande:


”Trodde det var uppenbart med humorn i tidigare inlägg men eftersom det fortfarande frågas om vi är ihop!? Så är svaret Nej. Vet inte vart ifran dessa vilda spekulationer och fantasier kommer ifrån. Jag känner inte henne. Nu vet ni. Tack for ord, inte livets utan bara ord. Edit’ Obs: Bilden är ett montage” skriver Marko.

Marko Lethosalo: ”Jag trivs väldigt bra ensam”

Snart är det säsongsstart för "Smartare än en femteklassare" där Marko är programledare. I en intervju med Aftonbladet inför säsongsstarten får han chansen att betygsätta sitt kärleksliv. Den får ett minus:

Annons

– Jag trivs väldigt bra ensam. Jag ser inte en tårtbit av kärlek i mitt liv just nu. Kärlek till barnen och till mamma finns såklart, men om man tänker på förhållanden. Jag vet inte hur jag skulle få plats med den. Det blir minus, men jag är nöjd med det. Sedan vet man aldrig vad som händer i framtiden, men nu finns det ingenting, säger Marko Lethosalo.

Tidigare under 2022 har Marko berättat för Reneé Nyberg i ”Renées brygga” att han varit aktiv på dejtingappen Tinder. Då swipeade han så att det blev förhårdnader på tummen. Nu är det däremot alldeles för fullt i Markos schema. Till Aftonbladet säger han att det inte finns tid för dejtande nu.

Foto: TT

Annons