Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Markoolios krasch efter skilsmässan – oväntade orden från Lasse Berghagen

15 dec, 2020, 19:00 
AvCHARLOTTE OSCARSSON
Markoolio
Det har varit ett tufft år för den folkkära artisten Marko "Markoolio" Lehtosalo, med skilsmässa och utbrändhet. Nu berättar han att artistkollegan Lasse Berghagen är en av dem som har stöttat honom allra mest.
Annons
Prinsfamiljen önskar glad advent – hör småprinsarna prata!Brand logo
Prinsfamiljen önskar glad advent – hör småprinsarna prata!

Tidigare i år berättade Markoolio, för Rix Morronzoo, att han kände sig utmattad och behövde ta en paus. Detta efter hans stora show, i Globen, i december. Markoolio berättade också att det delvis berodde saker på privata saker, men gick inte närmare in på ämnet.

Oväntade orden från vännen Lasse Berghagen

Och kort därefter kom nästa chockbesked. Markoolio och hustrun Jessica Westergård Lehtosalo hade ansökt om skilsmässa efter sex års äktenskap. De här svåra omständigheterna gjorde att artisten hamnade i en personlig kris och en av dem som stöttade honom i krisen var Lasse Berghagen.

Nu berättar Markoolio hur kontakten med Lasse Berghagen kan se ut.

”Det här är Lasse. Omtänksam. Ibland ringer han eller skickar ett mess bara för att kolla läget. Här checkar han till mig eftersom jag var heeeelt slut efter giget i Globen som han förgyllde med sin närvaro, skriver Markoolio på sin Instagram.

Återhämtar sig från utbrändheten

Under året har Markoolio vilat och pausat alla sina uppdrag på obestämd tid. Han har dessutom fokuserat på träning för att må bättre, meddelar han.

– Det var bra att jag drog i handbromsen. Jag kommer att komma tillbaka starkare än någonsin, säger han.

Foto: TT

Annons